• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 29 Maart 2022

      De perfecte routine voor jouw blonde haren

      Blond haar  is nog altijd wereldwijd hét nummer één gekozen haarkleur. Ja, blond girls do have more fun! Elke vrouw droomt over prachtige mooie blonde lokken, maar om deze mooie lokken te kunnen krijgen wordt vaak het haar enorm aangetast. Daarom hebben wij voor iedere blondine een perfecte routine opgesteld. Of je nou kiest voor goud, honing of asblond, het kost altijd moeite om je geverfde blonde haren levendig en gezond te houden. Maar ook natuurlijke blonde lokken verlangen naar een goede haarroutine. Een goede haarroutine begint bij jouw haartype in kaart te brengen en passende haarproducten voor blond haar te kiezen. Aan de hand van deze blog bepaal je je haartype en hierdoor is het kiezen van de juiste producten voor blond haar a piece of cake. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

       

      De eerste stap is erachter komen welk haartype je hebt en dan hebben we het niet alleen over steil of krullend haar. Er zijn veel verschillende factoren die bepalen wat voor soort producten je nodig hebt. Met dit overzicht ontwikkel je een haarroutine die bij jou en jouw haar past. Dit overzicht heeft verschillende opties om jouw haar routine zo uitgebreid of juist zo simpel mogelijk te maken. Hieronder een overzicht van de verschillende blonde haartypes, waar we een haarroutine voor hebben uitgewerkt: 

      • Geblondeerd haar - grijs/wit haar
      • Geblondeerd haar - normaal haar
      • Geblondeerd haar - beschadigd haar
      • Geblondeerd haar - krullend haar
      • Natuurlijk blond haar - fijn tot normaal haar
      • Natuurlijk blond haar - normaal tot dik haar
      • Natuurlijk blond haar - krullend haar

      Heb jij jouw haartype gevonden? Lees hieronder de uitgebreide haarroutine voor jouw blonde haren:


       

      De perfecte routine voor geblondeerd, grijs/wit haar 

      Ben jij een helemaal weg van jouw asblonde haar? Dan kan je haar niet koel genoeg zijn. Deze haarkleur is razend populair maar het onderhouden van asblond of grijsblond haar is niet altijd makkelijk. Geblondeerd haar krijgt na verloop van tijd vrijwel altijd een oranje of gele gloed. Dit komt door een chemische reactie waarbij de pigmenten in het haar gaan oxideren. Gelukkig kun je deze warme gloed neutraliseren met behulp van de juiste zilvershampoo.  

       

      Dit is jouw haartype: 

      Om er snel achter te komen of jouw haar aansluit bij het juiste haartype, staan hieronder de meest voorkomende kenmerken van geblondeerd grijs/wit haar: 

      • Jouw haar heeft een assige ondertoon
      • Er zijn highlights, babylights of balayage in jouw haar gezet 
      • Voelt droog aan  

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Om jouw prachtige asblonde kleur te behouden is het natuurlijk belangrijk een goede en passende zilvershampoo te gebruiken. Om makkelijker een keuze te maken in de vele zilvershampoos hebben wij de meest populaire zilvershampoos voor jou uitgezocht! De More Extreme Zilvershampoo is erg sterk gepigmenteerd. Heb jij snel een warme ondertoon dan is de Extreme Zilvershampoo van More Haircare een perfecte zilvershampoo om jouw haren koel en assig te houden. Hebben jouw lokken de nodige verzorging wel nodig? Het is niet nodig om te kiezen tussen het behouden van de kleur en verzorging van jouw as blonde lokken. Met de Olaplex Blonde Toning Shampoo is het easy peasy jouw haren weer in optimale staat te brengen en de ongewenste gele pigmenten te neutraliseren. Ga jij liever voor de voordeligste zilvershampoo? Dan is de Fudge Violet Shampoo een echte aanrader! In de schoonheidsindustrie omarmen we eindelijk onze grijze haren. Niet persé onze eigen grijze haren, maar geverfde grijze haarkleuren. Werk samen met een echte kleurenexpert om te proberen de haren zo licht te krijgen als jouw natuurlijke grijze haarkleur. Gebruik dan daarna een goede verzorging voor je haren en vraag zeker ook aan je kapper om om de paar weken een toner over je haren te doen, zodat je haarkleur niet naar het gele-grijs neigt. Naast dat het belangrijk is om de kleur goed te onderhouden, is je haar verzorgen ook zeker een must! Door de juiste verzorging te gebruiken voor wit/grijs geblondeerd haar voorkom je dat de haarkleur er dof en droog uit gaat zien. Om een prachtige glanzende haarkleur te krijgen hebben wij de volgende verzorgingsproducten voor jouw haar geselecteerd: More Haircare Zilver Conditioner is de perfecte toevoeging op de More Haircare Zilvershampoo. De zilverconditioner is de ideale conditioner voor geblondeerd wit/grijs haar. De gepigmenteerde zilverconditioner verzorgt je haren zodat deze lekker zacht blijven, terwijl de gele gloed uit je haar verdwijnt. Met een zilverconditioner weet je zeker dat je haren de koele, blonde haarkleur behouden en dat met een extra verzorgende werking. More for less! Gebruik je de Olaplex zilvershampoo? Dan zijn de andere producten van Olaplex een goede aanvulling voor een intense thuisbehandeling. Naast een shampoo, conditioner of masker horen stylingproducten ook bij een perfecte routine voor jouw wit/grijze lokken. Zoals het Biosilk serum voor een perfecte glans en hittebescherming. Zorg voor een langdurige look door een passende haarlak te gebruiken. 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Routine tijdens het wassen:
      Breng de gekozen zilvershampoo aan op nat haar. Verdeel het over het haar en laat het goed opschuimen. Laat de zilvershampoo 1-3 minuten inwerken, dit ligt aan het gewenste resultaat. Wil je een intensere toning? Laat de zilvershampoo tot 5 minuten op het haar inwerken. Spoel daarna grondig uit. Gebruik na de zilvershampoo voor optimale neutralisatie een zilverconditioner/masker. Zo onderhoud je de kleur perfect en geef je jouw haar DE grijze kleur waar anderen alleen maar van kunnen dromen! 

      Routine tijdens het stylen: 
      Niet alleen het wassen van je haar hoort bij een haarroutine maar ook het stylen van je haar, draagt bij aan een goede haarroutine. Maar hoe zorg je voor een perfecte gestylde bos haar tijdens het in model brengen van je haar? Wij vertellen het je! Je hebt net je haar gewassen en maakt je haar handdoekdroog. Voor meer glans en minder pluis is een serum een perfect stylingsproduct. Dit kan zowel in handdoekdroog en droog haar aangebracht worden. De Biosilk Silk Therapy Original voorkomt en repareert gespleten haarpunten en geeft het haar een prachtige glans. Föhn je jouw haar droog of gebruik je hitte tools zoals een krultang of stijltang om je haar in model te brengen? Gebruik dan een hittebeschermende spray zoals de Lee Stafford Heat Protection Shine Mist. Breng nu je haar zoals gewoonlijk in model en werk de look af met een haarspray. Zo kun je nog langer genieten van je haarlook! 

       

       De perfecte routine voor geblondeerd, normaal haar  

      Natuurlijk is het effect van blonderen afhankelijk van jouw haartype en haarkleur. Jouw haar is in het verleden of recent door middel van highlights, babylights of balayage geblondeerd. Dit zorgt voor meer diepgang en kleurnuances in jouw haar. Blonderen van het haar is natuurlijk op geen enkele wijze niet schadelijk voor het haar. Maar zolang dit beperkt blijft is er nog niks aan de hand.. zul je denken. Helaas beschadigt het haar ook na de eerste keer blonderen, dit is niet met het blote oog te zien. Omdat je haar van binnenuit beschadigd is. Om jouw haar weer in de optimale staat terug te brengen, hebben wij de perfecte verzorging voor jouw haar uitgebreid op een rijtje gezet! 

       

      Dit is jouw haartype: 

      Valt jouw haar onder geblondeerd normaal haar? Kom er zo snel mogelijk achter door de meest voorkomende kenmerken hieronder te lezen: 

      • Blonde lokken door middel van highlights, babylights of balayage 
      • Eerste keer geblondeerd 

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Aangezien jouw haren een chemische behandeling hebben ondergaan, is het van belang je haren weer naar een gezonde staat te brengen. Door een chemische behandeling zou je niet direct merken aan de buitenkant dat het haar beschadigd is, maar niets is minder waar.. helaas kun je niet altijd zien wat jouw haar nodig heeft. Maar voor ieder chemisch behandeld haar hebben wij passende verzorgingsproducten op een rijtje gezet. Om jouw haar voor te bereiden op een volgende blondeer behandeling of te herstellen van de behandeling, is de Schwarzkopf Cool Blondes Shampoo een echte aanrader! Door de Bond Creation System met Velvet Flower Protein Complex worden de binnenste structuren van het haar herstelt en voelt het haar heerlijk glad en zacht aan. De Vitamine C Shots van Schwarzkopf geven je haren een ultieme boost! Zo haal je er echt alles uit om jouw haren weer te herstellen van de chemische behandeling. Zoals bij iedere (geverfde) haarkleur, kan de kleur vervagen of veranderen na een aantal keer wassen. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een intense, verzorgde kleur is het essentieel je geverfde lokken goed te verzorgen en onderhouden. Zo doet een goede zilvershampoo wonderen voor de kleur, en zorgt de juiste conditioner voor glad en glanzend haar. 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      De perfecte balans en routine om jouw geblondeerde haren zo lang mogelijk mooi te houden is:

      Routine tijdens het wassen: 
      Maak je haar nat en was het met de Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Shampoo. Door het geïntegreerde Bond Creation System worden de binnenste haarstructuren weer opgebouwd. De zilvershampoo verbetert de body van je blonde haren en helpt ‘statisch’ effect te voorkomen. De shampoo versterkt de binnenste haarstructuur tot 85% en geeft het haar tot 90% meer volume. Spoel daarna de shampoo goed uit en gebruik een de vitamine shots van Schwarzkopf in combinatie met het detox masker van Schwarzkopf Blond Me. Laat het masker ongeveer 15 minuten inwerken en spoel daarna het masker goed uit. Gebruik de zilvershampoo ongeveer 2-3x per week, voor andere wasbeurten raden we een hydraterende, verzorgende shampoo aan.

      Routine tijdens het stylen: 
      Maak het haar na het wassen handdoekdroog en gebruik de Schwarzkopf Sealed Ends voor in de lengtes en punten. Dit is een leave-in, breng nu het haar in model zoals gewenst. Gebruik je hitte tools? Dan is een hittebeschermende spray niet overbodig! De CHI Iron Guard Spray is een fijne hittebescherming. Maar ook de Schwarzkopf Moisture Kick Balm heeft een fijne werking voordat het haar in model wordt gebracht. Is het haar gestyled op de manier hoe jij het graag wilt? Verdeel als laatst de Wella Olie in je haar, het geeft je haar langdurige glans en je haar ziet er gezonder uit! 


       

      De perfecte haarroutine voor geblondeerd, beschadigd haar  

      Het hebben van blonde lokken vereist veel tijd en energie in de verzorging. Ieder merk heeft een lijn met een shampoo voor beschadigd haar en nog veel meer producten die helpen het beschadigde haar te herstellen. Echter betekent dat niet dat deze shampoo bij jouw geblondeerde haren past. Dus wat doen deze producten nu eigenlijk? Zoals al eerder benoemd, wordt door invloeden van buitenaf de samenstelling van het haar verandert, hierdoor wordt het haar verzwakt. De producten voor beschadigd haar zijn zo samengesteld dat ze het haar van binnenuit weer gaan herstellen. Ze gaan de doorbroken of verwijderde bouwstoffen weer aanvullen. Je kan het zien als het bouwen van een muur, als je de voegen tussen de stenen vandaan haalt stort de muur in. Dit gebeurt ook bij het haar als je de samenstelling verandert. De producten gaan ervoor zorgen dat er weer opnieuw voegen tussen de stenen komen waardoor het weer een stevige muur wordt. Met behulp van de onderstaande producten gaan de schubben weer plat liggen. Laten het haar hydrateren en nieuwe zwavelverbindingen aanmaken. De producten in deze haarroutine bevatten aminozuren, vitaminen en proteïnen. Dit zijn de bouwstenen voor het aanmaken van eiwitten. Door deze producten te gebruiken verliest je haar geen natuurlijk vocht en is de elasticiteit van je haar weer optimaal. Jouw haar wordt weer een stuk gezonder, het maakt je haar sterk en krijgt het haar weer glans!

       

      Dit is jouw haartype: 

      Weet jij niet helemaal zeker of jouw haar beschadigd is na het blonderen van jouw haar? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van beschadigd haar. Lees snel verder om erachter te komen!

      • Zeer poreus en pluizig haar
      • Elasticiteit is uit het haar
      • Afgebroken haar 
      • Voelt droog en stug aan 
      • Het haar verliest zijn glans 
      • Gespleten haarpunten 

      Als jij deze kenmerken hebt kun je er vanuit gaan dat je beschadigd haar hebt, maar wat nu?

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Er zijn dus veel verzorgingsproducten voor beschadigd haar maar welke producten heb jij nodig om jouw beschadigde blonde haren weer te herstellen en te verzorgen? Wij hebben speciaal voor jou een haarroutine samengesteld! De welbekende Olaplex is een echte favoriet als herstellende treatment! Olaplex is een haar herstellende behandeling, die ervoor zorgt dat jouw haren optimaal gehydrateerd, gevoed en hersteld worden. Olaplex is het middel om geverfd haar écht mooier, sterker, glanzender en gezonder te maken. Wanneer je haar hebt gekleurd of ontkleurt is je haar behoorlijk toegetakeld. Om je haar weer terug te brengen is Olaplex een fijn product. Het geeft je haar een intensieve verzorging. Er zijn ook producten die op Olaplex lijken en iets minder prijzig zijn. Het Redken Bonding Duo is daar één van! Lees ook de blog 'De beste alternatieven voor Olaplex', hierin vertellen wij alles over Olaplex en de vervangers hiervan. Wanneer je haar vaak geblondeerd is, kan de elasticiteit uit je haar verdwenen zijn. Om dit weer op peil te brengen zijn moisture en herstellende producten een echte must! De producten brengen het vochtgehalte weer terug naar normaal. 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Denk jij een week na je kappersbezoek dat het alweer tijd is voor een knipbeurt omdat je haarpunten zo droog, piekerig en beschadigd eruit zien? Wacht nog even met dat bezoekje aan de kapsalon, want met de juiste producten breng jij jouw haar binnen no-time weer tot leven! Wil jij glanzend haar met verzorgde punten? Wij hebben de ultieme haarverzorgingsroutine voor jou samengesteld, waarmee jouw lokken gegarandeerd weer zullen opleven.

      Routine tijdens het wassen: 
      Start met de Olaplex No.4P Bond Toning Shampoo, een zilvershampoo die jouw haar een extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. Spoel de shampoo daarna grondig uit en maak het haar handdoekdroog. Let er wel op, dat je bij beschadigd haar het beste niet vaker dan 1x in de week een zilvershampoo kunt gebruiken. Gebruik de rest van de wasbeurten een shampoo speciaal voor beschadigd haar. Verdeel daarna de Olaplex No.5 Maintenance Conditioner in de lengtes en punten van je haar. En laat de conditioner ongeveer twee minuten inwerken. Spoel na die tijd de conditioner goed uit. Als vervanger van Olaplex is de Redken Acidic Bonding Duoeen erg goed alternatief! De werking is hetzelfde als de Olaplex shampoo en conditioner.  

      Voor een extra intensieve behandeling is de Olaplex Complete Hair Repair Set een echte aanrader! Het is een geweldige set om je haren te herstellen als ze zwaar beschadigd zijn.

      Routine tijdens het stylen: 
      Maak het haar na het wassen handdoekdroog en gebruik de Olaplex No.6 Bond Smoother Leave-in voor in de lengtes en punten. Dit is een Leave-in, breng nu het haar in model zoals gewenst. Gebruik je hitte tools? Dan is een hittebeschermende spray niet overbodig! Ook de CHI Keratin Silk is een fijn serum voordat je het haar gaat stylen. Dit vermindert pluis en geeft het haar een prachtige glans. Maar ook de Schwarzkopf Moisture Kick Balm heeft een fijne werking voordat het haar in model wordt gebracht. Is het haar gestyled op de manier hoe jij het graag wilt? Spray als laatst een shine spray in, zoals de Schwarzkopf Sprakler het geeft je haar langdurige glans en je haar ziet er gezonder uit!

       

      De perfecte haarroutine voor geblondeerd, krullend haar 

      Een van de grootste hair issues die bijna iedere vrouw met krullend of golvend haar wel herkent is het hebben van pluizend haar, maar wat kun je er tegen doen? Hoe fijn zou het zijn om met pluisvrij haar door het leven te kunnen gaan. Deze mogelijkheid is er en hier willen wij graag bij helpen. Wij hebben de perfecte routine gevonden die ervoor zorgt dat jouw haar niet meer gaat pluizen. Wil jij weten wat te doen tegen pluizig haar? Lees dan snel verder voor de perfecte routine voor een prachtige blonde krullenbol! 

       

      Dit is jouw haartype: 

      Om er snel achter te komen of jij valt onder geblondeerd krullend haar, hebben wij de meest voorkomende kenmerken op een rijtje gezet: 

      • Pluizig en droog haar
      • Je hebt krultype 2A t/m 4C

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Hoe heerlijk is het om lekker naar de kapper te gaan, en je haar weer even een boost te geven met een mooie nieuwe kleur of te gaan voor die prachtige blonde kleur die je altijd al wilde. Het daarna in model laten brengen met een föhn of een stijltang en weer helemaal als herboren de kapsalon uitlopen. Love it! Deze behandelingen laten ons stralen en er weer helemaal prachtig uit zien. Tegelijkertijd kunnen dit soort behandelingen echt funest zijn voor je haar en vooral krullend of golvend haar. Krullend/golvend haar heeft van zichzelf al meer voeding en hydratatie nodig dan stijl haar. Daarom is het extra belangrijk jouw bos krullen goed te beschermen en na te behandelen. De reden van pluizend haar is vaak door gebrek aan vocht. Je kunt het haar hydrateren door een leave-in te gebruiken. Een fijne leave-in treatment is de Maria Nila Curlicue Cream. Buiten dat deze het haar hydrateert, herstelt deze crème het haar van binnenuit en laat het er weer helemaal gezond uit zien. Wil jij de gele gloed neutraliseren? Dan is de Biosilk Cool Blonde Shampoo perfect voor krullend haar. De shampoo is vrij van sulfaten en parabenen. Waardoor de shampoo jouw haren niet uit laten drogen. Voor krullen die vragen om de perfecte verzorging is StyleSign Crystal Turn van Goldwell het antwoord. Deze gel wax biedt krullen die blootgesteld worden aan hoge luchtvochtigheid, tot maar liefst 24 uur bescherming. De Goldwell StyleSign Curl Crystal Turn Gel Wax zorgt voor een flexibele finish en de meest prachtige glans. 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Een volledige routine om dof haar te transformeren tot langdurig glanzend en pluisvrij haar dat ultiem verzorgd en zijdezacht is. Ja, dit is écht mogelijk en wij vertellen je stap voor stap wat je hiervoor moet doen!

      Routine tijdens het wassen: 
      Wil jij je haarkleur goed beschermen en neutraliseren? Breng de Biosilk Zilvershampoo aan op nat haar. Verdeel het over het haar en laat het goed opschuimen. Laat de zilvershampoo 1-3 minuten inwerken, dit ligt aan het gewenste resultaat. Wil je een intensere toning? Laat de zilvershampoo tot 5 minuten op het haar inwerken. Spoel daarna grondig uit. Zo onderhoud je de kleur perfect en blijf jij helemaal happy met jouw haarkleur. Gebruik na de zilvershampoo, en op de dagen dat je geen zilvershampoo gebruikt, voor extra verzorging de Schwarzkopf Moisture Kick Shampoo. De zilvershampoo kun je ongeveer 2-3x per week gebruiken, afhankelijk van hoe vaak jij je haren wast. Breng de shampoo aan en spoel daarna weer uit. Verdeel daarna de Schwarzkopf Moisture Kick Conditioner in de lengtes en punten. Laat de conditioner twee minuten inwerken en spoel uit. Gebruik als laatst een heerlijk masker of een leave-in cream. Bijvoorbeeld de REF Hydrate Masque, en laat het masker 5 tot 10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit.

      Routine tijdens het stylen: 
      Een belangrijk onderdeel van de routine omdat tijdens het in model brengen er veel factoren meespelen om pluis tegen te gaan. Kies je ervoor om je haren aan de lucht te laten opdrogen of breng je de krullen liever met behulp van een diffuser in het haar. Wanneer het haar handdoekdroog is gemaakt, zijn de volgende producten erg fijn voor jouw bos met krullen tevoorschijn te laten komen. Kneed bijvoorbeeld de Maria Nila Curlicue Cream, de Goldwell Curl Control of de Indola Setting Curl Cream in je haar. Borstel het haar niet meer door. En verdeel de crème goed in je haren. Breng nu het haar in model zoals jij het liefst doet. Om de krullen er extra lang in te houden is de Goldwell Crystal Turn een fijne wax die jouw bos krullen ook glans geeft. 


       

      De perfecte haarroutine voor natuurlijk blond, fijn tot normaal haar

       Hello natural blonde, check hier de haar routine om jouw natuurlijk blonde haren optimaal te verzorgen!

       

      Dit is jouw haartype:

      Om erachter te komen of jouw haar onder natuurlijk fijn tot normaal blond haar valt, hebben wij hieronder de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet: 

      • Natuurlijke blonde kleur 
      • Weinig volume 
      • Licht haar 

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Wanneer je blond haar op een natuurlijk manier hebt zal het waarschijnlijk gezonder zijn dan wanneer je je haar blond hebt laten verven. Maar voor degene met natuurlijk blond is het ook zeker belangrijk om je haar goed te verzorgen. De Schwarzkopf Blond Me Light lijn versterkt de binnenste haarstructuur tot 85% en geeft het haar tot 90% meer volume. Daarnaast maakt de formule met Panthenol en Mulberry Silk Protein Complex het haar niet alleen soepel en gezond, maar dit staat ook bekend om de hydraterende effecten wat helpt bij het conditioneren van de haarvezels zonder het te verzwaren. De onderstaande producten zijn hier perfect voor. Gebruik de producten in het stappenplan voor perfect verzorgd blond haar! 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Je hebt verschillende typen blonde haar kleuren. Denk hierbij aan een natuurlijk blond kapsel, waarbij delen van het haar opgelicht worden door de zon. Om jouw natuurlijke blonde lokken goed te verzorgen en meer volume te geven hebben wij de volgende haarroutine voor jou samengesteld. 

      Routine tijdens het wassen: 
      Maak je haar nat en was het met de Schwarzkopf Blond Me Light Shampoo. Door het geïntegreerde Bond Creation System worden de binnenste haarstructuren weer opgebouwd. De shampoo verbetert de body van je blonde haren en helpt ‘statisch’ effect te voorkomen. Speciaal voor dunne/fijne haren! De shampoo versterkt de binnenste haarstructuur tot 85% en geeft het haar tot 90% meer volume. Spoel daarna de shampoo goed uit en gebruik een masker of conditioner. Nieuw in het assortiment is de Schwarzkopf Blond Me Golden Mask. Hét masker voor een luxueuze behandeling. Laat het masker ongeveer 15 minuten inwerken en spoel daarna het masker goed uit. 

      Routine tijdens het stylen: 
      Maak het haar handdoekdroog en spray de Schwarzkopf Blond Me Light Spray Conditioner in. De spray conditioner ontwart en verbetert direct de doorkambaarheid van het haar. Spray op de aanzet de Goldwell Soft Volumizer Blow-dry Spray voor veel body en volume. Ga je het haar door middel van hitte tools in model brengen? Dan is een heat protection onmisbaar, zoals de REF Heat Protect Spray. Breng het haar in model en maak de look af met de aanzet poeder van Schwarzkopf voor extra volume en de Schwarzkopf Elastic Spray


       

      De perfecte haarroutine voor natuurlijk blond, normaal tot dik haar 

      Hey you, heb jij dik, onhandelbaar blond haar? Check de routine en tam die blonde lokken naar smooth, prachtig haar!

       

      Dit is jouw haartype: 

      Om er snel achter te komen of jij valt onder geblondeerd krullend haar, hebben wij de meest voorkomende kenmerken op een rijtje gezet: 

      • Natuurlijke blonde kleur
      • Zwaar haar 
      • Veel haar 

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Erg herkenbaar voor jou, een haarroutine je zit er niet altijd op te wachten.. Het kost veel energie en tijd om jouw haar te verzorgen en in model te brengen. Maar met deze routine is het super easy om je haar goed te verzorgen. Wanneer je blond haar op een natuurlijk manier hebt zal het waarschijnlijk gezonder zijn dan wanneer je je haar blond hebt laten verven. Maar voor dames met natuurlijk blond is het ook zeker belangrijk om je haar goed te verzorgen. De Rich-lijn van BlondMeis speciaal voor blondines met normale tot dikke, weerbarstige haren. De producten zijn verrijkt met de vernieuwde 3D Bond Technologie wat je haren van binnenuit herstelt en sterker maakt. Je haren voelen heerlijk gezond en glad aan. Met de onderstaande producten houdt je je haar lekker luchtig en maken wij de haarroutine voor jou een stuk gemakkelijker maar ook intenser! Lees snel verder en kom erachter wat de perfecte routine voor jou is. 

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Je hebt verschillende typen blonde haar kleuren. Denk hierbij aan een natuurlijk blond kapsel, waarbij delen van het haar opgelicht worden door de zon. Om jouw natuurlijke blonde lokken goed te verzorgen hebben wij hieronder de routine voor jou samengesteld. 

      Routine tijdens het wassen: 
      Start met de Blond Me Rich Shampoo een reinigende en hydraterende shampoo die jouw haar een extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. De shampoo is speciaal ontwikkelt voor dik en weerbarstig haar. Spoel de shampoo daarna grondig uit en maak het haar handdoekdroog. Verdeel daarna de Schwarzkopf Blond Me Rich Conditioner in de lengtes en punten van je haar. En laat de conditioner ongeveer twee minuten inwerken. Spoel na die tijd de conditioner goed uit. Breng daarna voor extra verzorging het masker van Blond Me Rich aan in de punten van je haar. En spoel ongeveer na 10 minuten uit. 

      Routine tijdens het stylen: 
      Maak het haar handdoekdroog en spray de Schwarzkopf Blond Me light Spray Conditioner in. De spray conditioner ontwart en verbetert direct de doorkambaarheid van het haar. Ga je het haar door middel van hitte tools in model brengen? Dan is een heat protection onmisbaar, zoals de REF Heat Protect Spray. Breng het haar in model en maak de look af met de droogshampoo van Schwarzkopf voor extra lang effect van volume en het zorgt dat je een wasbeurt over kan slaan. Spray als laatst de Goldwell Big Finish in het haar. Voor een stevige en langdurige haarlook. 


       

      De perfecte haarroutine voor natuurlijk blond, krullend haar

       Hey curly girl, op zoek naar de beste haarroutine voor jouw blonde krullen? Look no further!

       

      Dit is jouw haartype: 

      Om erachter te komen of jouw haar onder natuurlijk, krullend, blond haar valt, hebben wij hieronder de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet:

      • Natuurlijke krullen 
      • Blond natuurhaar 

       

      Dit heeft jouw haartype nodig:

      Heb jij krullen en is het elke dag een verrassing of je coupe meewerkt of niet? De ene keer mooie bouncy krullen, maar de andere keer stro-achtige, pluizige sliertjes! Veel curly girls zitten nog in die zoektocht naar de juiste stappen om het mooiste uit hun krullend haar te halen. Met deze haarroutine, zijn pluizige misvormde krullen, verleden tijd! Lees snel hoe jij met jaloersmakende krullen door het leven gaat.

       

      Dit mag niet ontbreken in jouw beauty bag:

       

      De perfecte haarroutine: 

      Routine tijdens het wassen: 
      Gebruik voor de verzorging de Schwarzkopf Moisture Kick Shampoo voedt en egaliseert het haar. De siliconenvrije shampoo is geschikt voor droog, fijn kroezend en krullend haar. Breng de shampoo aan en spoel daarna weer uit. Verdeel daarna de Schwarzkopf Moisture Kick Conditioner in de lengtes en punten. Laat de conditioner twee minuten inwerken en spoel uit. Gebruik als laatst een heerlijk masker of een leave-in cream. Bijvoorbeeld de REF Stockholm Intense Hydrate Mask en laat het masker 5 tot 10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de Schwarzkopf Moisture Kick Treatment, of een ander hydraterend masker.

      Routine tijdens het stylen: 
      Een belangrijk onderdeel van de routine omdat tijdens het in model brengen er veel factoren meespelen om pluis tegen te gaan. Kies je ervoor om je haren aan de lucht te laten opdrogen of breng je de krullen liever met behulp van een diffuser in het haar. Wanneer het haar handdoekdroog is gemaakt, zijn de volgende producten erg fijn voor jouw bos met krullen tevoorschijn te laten komen. Kneed bijvoorbeeld de Maria Nila Curlicue Cream, de Goldwell Curl Control of de Indola Setting Curl Cream in je haar. Borstel het haar niet meer door. En verdeel de crème goed in je haren. Breng nu het haar in model zoals jij het liefst doet. Om de krullen er extra lang in te houden is de Goldwell Crystal Turn een fijne wax die jouw bos krullen ook glans geeft.

       

      Welke basisproducten heb ik nodig voor een goede routine?

      Een haarroutine is voor niemand hetzelfde, maar wat zijn nu de basisproducten die je nodig hebt voor een simpele routine? Wij vertellen het je! Hieronder hebben wij op een rijtje gezet welke basisproducten zorgen voor een goede basis:  

      Was 2-3 keer per week
      Was je haar niet vaker dan 2-3 keer per week. Hoe vaker je jouw haar wast, hoe meer je haar beschadigd raakt. Heb jij snel vet haar? Probeer dan eens een droogshampoo tussen de wasbeurten door. Een droogshampoo kan worden aangebracht bij de haaraanzet en absorbeert overtollig vet op de hoofdhuid. Zo kun je de wasdag misschien nog een dagje uitstellen, wat uiteindelijk beter is voor jouw haar. Hierdoor wordt het haar ook meer getraind en misschien kun je over een tijdje de droogshampoo wel overslaan. 

      Beperk hitte
      Niet alleen hitte tools, maar ook te heet douchen is niet goed voor jouw haar. Probeer je haar te wassen met lauwwarm water en ideaal gezien laat je op het einde nog koud water erdoorheen lopen. Zo sluit je alle haarschubben en voorkom je pluis, maar dit is in de winter alleen voor de die hards weggelegd. Ook hitte tools zijn natuurlijk niet fijn voor het haar, maar wie wil er nu niet mooi zijn haar krullen of eens stylen. Of misschien moet je snel weg en wil je niet met nat haar gaan, dus heb je de föhn echt nodig. Gebruik dan wel een hittebeschermer, zo beperk je de beschadiging van het haar en geniet je langer van je gezonde lokken.

       

      Wij zien graag mooie blonde haren maar het is natuurlijk nog belangrijker dat de kwaliteit van jouw haar optimaal blijft. Blonde lokken zijn prachtig maar vragen ook de nodige aandacht en verzorging. Zo hebben blondies uiteraard meer verzorging nodig. Kiezen tussen een prachtige kleur en gezond haar, is voorgoed verleden tijd! Na het lezen van deze blog hoef jij niet meer te twijfelen tussen een levendige haarkleur of een goede staat van jouw haar.  

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »