• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Woensdag 26 Augustus 2022

      GET READY FOR WORK | Handbag essentials!

      Soms heb je van die momenten op je werk dat het tijd is voor een kleine touch-up. Een aantal items mogen gewoon écht niet ontbreken in jouw handtas. Of je het nou heel hard nodig hebt tijdens een zware werkdag, of omdat je na het werk nog plannen hebt, met deze items in de buurt weet je zeker dat jouw look altijd on-point is. 

       

      Volumepoeder

      Volumepoeder is een echte musthave die niet mag ontbreken in je handtas. Perfect om je uitgezakte haren weer een volumeboost te geven! Lekker licht en neemt dus weinig ruimte in beslag in je tas.

       

       

      Haarlak

      Je hebt uren voor de spiegel gestaan om er fris en super leuk uit te zien. Dat heb je natuurlijk niet voor niets gedaan! Voorkom dat je haren uitzakken en neem altijd een haarlak mee in je tas. 

       

       

      Lippenbalsem

      Volgens ons is dit echt zo’n item die je gewoon standaard in je tas moet hebben, omdat je echt niet happy bent wanneer je deze mist. De lippenbalsem. Af en toe heb je dit gewoon echt even nodig, dus in de tas ermee!

       

       

      Haarborstel

      Knopen, warrige puntjes of gewoon een enorme storm getrotseerd? Vaak zit je haar dan niet meer heel netjes. Maak je haren weer silky smooth met een fijne borstel en jij bent weer ready to go!

       

       

      Gezichtspoeder

      Working hard? Tsja, dan kan het voorkomen dat je het zweet wel eens op je hoofd hebt staan. Voorkom een glimmende huid met een fijne poeder. Neemt weinig ruimte in beslag en is altijd handig om bij de hand te hebben.

       

       

      Lippenstift

      Ready to spice things up? Zorg dat je altijd een lippenstift in je tas hebt zitten, want hiermee kun je heel snel en simpel jouw look net even dat beetje extra geven. Sexy of feestelijk, kies de kleur die voor jou het beste werkt.

       

       

      Haarolie

      Soms heeft je haar gedurende de dag even wat extra aandacht en liefde nodig. Met wat haarolie in je tas heb je altijd iets bij de hand om de juiste verzorging te geven.

       

       

      Concealer

      Heb je na het werk nog andere plannen? Maar heb je last van vermoeide ogen? Met een concealer bij de hand heb je dat probleem snel opgelost. Geef je ogen weer een verfrissende blik met deze handtas essential.

       

       

      Scrunchie

      Zit je haar je even he-le-maal in de weg? Of wil je je haar even een kleine touch up geven? Get that scrunchie! Ideaal voor wanneer je even dat haar uit je gezicht wil hebben, maar ook voor een leuke up-do look. Voordeel: you still look fabulous!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »