• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 19 Januari 2021

      Welke kleuropfrisser past bij jouw haren?

      Kleuropfrissers - dé perfecte middenweg. Je haar zelf verven is een optie, maar misschien vind je dat daar te veel risico’s aan vast zitten. Gelukkig is er een hele wereld aan verschillende soorten kleuropfrissers die je haarkleur ook die levendige kleur boost kunnen geven! Om je een beetje op weg te helpen in het grote diverse aanbod aan kleurverfrissers hebben wij dit blog samengesteld - met een aantal kleuropfrissers en het verschil ertussen. Zodat je een goede match kunt vinden en je het verrassende effect van een kleuropfrisser krijgt!

       

      Wat is een kleuropfrisser?

      First things first! Laten we eerst ingaan op de vraag ''Wat is een kleurverfrisser en wat doet het voor je haar?''. Een kleuropfrisser kun je voor drie doeleinden gebruiken. Je kunt met een kleurverfrisser je haarkleur die vervaagd is verfrissen. Maar er zijn ook kleurverfrissers om ongewenste kleurtonen te neutraliseren - bijvoorbeeld met een zilvershampoo om een gele gloed uit je haar verwijderen. Tot slot kun je met een kleuropfrisser je haar gewoon een tijdelijke haarkleur geven, bijvoorbeeld een roze gloed door je blonde haren. De kleurverfrissers komen in allerlei soorten en maten. Denk aan kleurshampoos, kleurconditioners, uitwasbare haarverf, tijdelijke haarkleuring enzovoort. Een kleuropfrisser is in tegenstelling tot haarverf tijdelijk, niet schadelijk voor je haar en goedkoop. Super handig toch? Een verzorgend haarmasker dat tegelijkertijd je haar kleurt!

       

      Hoe weet ik of een kleuropfrisser bij mij past?

      In tegenstelling tot haarverf die je haarpigmenten van binnen aanpakt, zorgen kleurverfrissers voor een soort laagje om je haren heen. Dus hoe de kleuropfrisser uiteindelijk daadwerkelijk uitpakt op je haar is afhankelijk van allerlei verschillende factoren. Het hangt onder andere af van je eigen haarkleur (oftewel ondertoon), de conditie van je haar en natuurlijk de kwaliteit van het product dat je gebruikt. Het kan ook liggen aan hoe lang je het product laat intrekken en ga zo maar door. Daarom geven wij altijd als tip om de kleurverfrisser eerst op één plukje uit te proberen. Better save than sorry, right? Daarnaast is het goed om te kijken welk product je gaat gebruiken, ze hebben namelijk allemaal weer verschillende eigenschappen en functies. Daarom hebben we de belangrijkste dingen die jij moet weten voor een kleuropfrisser bij de volgende vraag uitgelegd!

       

      Met welke kleurshampoo- of conditioner kan ik mijn haarkleur verfrissen of een tijdelijk kleurtje geven?

      Wil jij met een kleurshampoo of -conditioner aan de slag, maar weet je niet welke je moet hebben? We hebben een aantal kleurshampoos en conditioners onder elkaar gezet zodat jij makkelijker een keus kan maken:

      Wella Color Fresh Mask
      De kleurmaskers van Wella zijn tijdelijke kleuraanbrengende maskers om de geverfde haren te onderhouden of om een leuk kleurtje aan je haren toe te voegen. De Color Fresh Maskers vervagen natuurlijk en hebben en verzorgende formule. 

      Kleuren: Pearl Blonde, Chocolate Touch, Caramel Glaze, Copper Glow, Lilac Frost, Golden Gloss, Rose Blaze, Pink, Blue, Red en Mint.
      Tijd: Dit verschilt per persoon, ongeveer 10 wasbeurten.
      Gebruik: Was je haren eerst met een shampoo. Draag voor de zekerheid beschermende handschoenen om vlekken te voorkomen. Breng het masker aan op handdoekdroog haar in secties. Laat het masker maximaal 10 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit (zonder shampoo).

       

      Indola Color Blaster Pigmented Conditioner #2
      Dit is een gepigmenteerde conditioner die werkt als een soort kleurspoeling en daarom erg makkelijk te gebruiken is. Met de conditioner kun je nieuwe trendkleuren uitproberen - de perfecte conditioner voor het creëren van prachtige pastelkleuren in je haar. Daarnaast bevat de collectie ook kleurconditioners voor felle kleuren. Ook kun je 'm gebruiken als kleurverfrisser of om warme en gele tonen te neutraliseren. Op de productpagina wordt elke kleur apart uitgelegd en bij welke haarkleur hij past, handig! 

      Kleuren: Willow, Juno, Mayfair, Lark, Sierra, Crema, Clarendon, Valencia, Nashville, Sutro en Aden.
      Tijd: Deze gepigmenteerde conditioner blijft ongeveer 10 wasbeurten zitten.
      Gebruik: Je brengt de conditioner aan op handdoek droog haar en laat dit vervolgens 5 tot 10 minuten intrekken, daarna spoel je de conditioner grondig uit. Het is belangrijk om na de behandeling je haar extra goed te verzorgen, bijvoorbeeld met een haarolie.

       

      Schwarzkopf BlondMe Instant Blush Spray
      Dit is een kleurspray speciaal ontwikkeld voor blondines. Met deze spray breng je prachtige highlights van pasteltinten aan in blond haar. Superleuk voor feestjes, of gewoon om eens een feestje te maken van je blonde coupe! 

      Kleuren: Steelblue, Strawberry, Jade en Ice.
      Tijd: 2 tot 3 wasbeurten.
      Gebruik: Je brengt de kleurspray aan
      van de aanzet tot in de punten op vochtig of droog haar. Kam je lokken hierna door voor een gelijkmatige verdeling. Voor een optimaal effect föhn je lokken droog. Zo creëer je heel gemakkelijk een verbazingwekkende zachte pastel look die ongeveer 2 tot 3 wasbeurten blijft zitten.

       

      Schwarzkopf Professional BlondMe Instant Blush Wash
      Wil je een klein stapje verder gaan van de Blush Spray die 2-3 wasbeurten blijft zitten? Dan is de Blush Wash een perfecte opvolger. De Blush Wash is speciaal voor alle blondines. Deze sulfaatvrije shampoo reinigt niet alleen je blonde lokken, het geeft ook nog eens een prachtige pasteltint.

      Kleuren: Silver, Lilac, Strawberry en Apricot.
      Tijd:
      De shampoo blijft ongeveer 5 wasbeurten zitten. 
      Gebruik: Je neemt een kleine hoeveelheid Sulfaatvrije Blush Wash aan op nat haar, dit masseer je vervolgens zachtjes in het haar totdat deze schuimt. Vervolgens spoel je dit goed uit met warm water. Gebruik daarna bijvoorbeeld de Schwarzkopf Professional BLONDME Keratin Restore Conditioner All Blondes om je haren te verzorgen.

       

      KIS-Kappers KeraDirect
      De KeraDirect Haarkleuring geeft kleurrijke accenten en intensievere kleureffecten. Wil je liever een zachtere pasteltint of een lichtere kleur - meng dan de Colors met de Clear. Dit zijn haarkleuringen gemaakt van reeds ontwikkelde kleurpigmenten en direct klaar voor gebruik. 

      Kleuren: Rood, Tulip, Paars, Blauw, Turquoise, Teal, Smoke en Clear.
      Tijd: De KeraDirect is er met ongeveer met 5-10 wasbeurten uit.
      Gebruik: Je brengt de KeraDirect aan in grondig gewassen handdoek droog haar, laat hem vervolgens 15 tot 30 minuten inwerken. Vervolgens spoel je het met warm water eruit. 

       

      KIS-Kappers KeraFresh Color Conditioner
      Het ideale product voor gekleurd haar. Deze kleur conditioner beschermt de haarkleur en zorgt dat de haarkleur weer wordt opgefrist en optimaal uitkomt. Het gaat een doffe haarkleur tegen en zorgt ervoor dat gekleurd haar weer mooi en glanzend eruit ziet. Daarnaast is het een verzorgende conditioner, maakt het je haren makkelijk doorkambaar en onderhoudt het de haarkleur. 

      Kleuren: Ash, Chocolate, Copper, Red, Silver en Violet.
      Tijd: De KeraDirect is er ongeveer met 5 wasbeurten uit.
      Gebruik: Je brengt een normale hoeveelheid KeraFresh Color Conditioner aan in gewassen haar. Masseer de conditioner goed in en geef het enkele minuten om goed in te trekken. Spoel vervolgens het haar goed uit. Na een aantal wasbeurten zie je dat het effect minder wordt.

       

      Sebastian Cellophanes Haarkleuring
      Deze haarkleuring een revolutionaire kleurspoeling met extreem veel glans - geschikt om de geverfde haarkleur op te frissen. De crème is ontwikkeld op basis van natuurlijk grondstoffen en is vrij van ammonia én peroxide. De treatment is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en is daardoor geschikt voor alle haartypen. De crème verrijkt je haren met waardevolle voedingstoffen en verzegelt vervolgens de glans.

      Kleuren: Caramel Brown, Cassis Red, Champagne Blond, Chocolate Brown, Cinnamon Red, Cranberry Red, Espresso Brown, Honeycomp Blond, Ice Blond, Vanilla Blond en Clear.
      Tijd: Na een 15-20 wasbeurten wordt het effect minder.
      Gebruik: Verdeel handdoekdroog haar in vier losse secties en breng de haarkleuring sectie voor sectie aan in het haar. Begin bij de haaraanzet en werk langzaam naar de punten. Dek het haar vervolgens af met een plastic muts of een stuk doorzichtige folie, zodat de crème goed kan intrekken. Verwarm het haar, terwijl het is bedekt, gedurende 15-20 minuten met een föhn. Laat vervolgens het haar afkoelen. Was de kleuring er daarna uit met een milde shampoo en verzorg het met een conditioner.

       

      Maria Nila Colour Refresh 
      Dit zijn verzorgende haarmaskers met kleurpigmenten om je geverfde haren eenvoudig op te frissen. Ook is het mogelijk om een nieuwe kleur aan te brengen, dit hangt af van de gekozen inwerktijd. De kleurpigmenten zijn al ontwikkeld, dit is ideaal, want hierdoor hoeft er niets meer toegevoegd te worden. Het masker bevat ons speciale Colour Guard Complex, waardoor het haar wordt verzorgd en beschermd. Ook is het masker is 100% plantaardig en is vrij van sulfaten en parabenen.

      Kleuren: 10.32 Vanilla, 2.00 Black, 6.00 Cacoa, 8.32 Sand, 9.22 Lavender, 9.34 Peach, 0.00 White Mix, 0.20 Pearl Silver, 0.22 Vivid Voilet, 4.10 Cacoa Intense, 5.4 Bright Copper, 0.11 Azure, 0.06 Pink Pop, 0.66 Bright Red, 6.35 Cacoa Red, 6.60 Autumn Red en 6.62 Cherry red.
      Tijd: De kleur verdwijnt na 4 tot 10 wasbeurten.
      Gebruik: Voordat je het haarmasker gebruikt moet je je haar eerst goed met shampoo gewassen hebben. Daarna breng je de Maria Nila Colour Refresh in de gewenste haarkleur aan. Laat dit ongeveer 3 tot 10 minuten inwerken. Hoe langer de inwerktijd hoe dieper de kleur. 

       

      Schwarzkopf Chroma ID Intense Color Mask
      Dit masker combineert krachtige kleuren met een intensieve verzorging. De kleur zorgt voor een eenvoudige, snelle en perfect gelijkmatige kleurverdeling. Terwijl je haar ook nog eens versterkt wordt.

      Kleuren: Paars, geel, oranje, blauw, rood, roze.
      Tijd: Na ongeveer 10 wasbeurten vervaagd de kleur.
      Gebruik: Je brengt het haarmasker aan op handdoek droog gewassen haar. En verdeelt het goed over het hele haar heen. Vervolgens laat je het ongeveer 10 minuten intrekken. Daarna spoel je het uit met warm water. 

       

      SexyHair AwesomeColors Color Refreshing Conditioner
      Het is een perfecte kleuropfrisser die je geverfde haarkleur beschermt en vervaging herstelt. Daarnaast is het ook leuk om te gebruiken om een kleur toe te voegen aan je haren. De hydraterende kleurstofmoleculen geven intensieve kleuren af en laat je haren glanzen!

      Kleuren: Truffle, Curry, Black, Cocao, Voilet, Blonde, Paprika, Wheat, Copper, Red, Silver en Brown.
      Tijd: Na 5 tot 10 wasbeurten vervaagd de kleur.
      Gebruik: Je brengt de conditioner aan op handdoek droog gewassen haar. Breng de kleurconditioner aan op de gewenste gebieden, kam je haren door om het goed te verdelen en laat het 5 tot 15 minuten inwerken. De inwerktijd hangt af van de gewenste intensiteit en de porositeit van het haar. Spoel na de inwerktijd de haren goed uit.

       

      Revlon Nutri Color Filters Mandarine 3-in-1 Crème
      Met een handig pompje zorgt voor een goede samenstelling van kleur, zachtheid en glans. Dat is de 3 in 1 functie van deze kleur conditioner van Revlon. Met de Revlon Nutri  kun je jouw tint wel tien tot vijftien keer opfrissen en dat in slechts 3 minuten.

      Kleuren: 000 Clear, 020 Lavender, 050 Pink, 054 Coral, 097 Turquiose, 190 Blue, 200 Violet, 300 Yellow, 400 Manderine, 500 Purple Red, 524 Chesnut Brown, 600 Red, 642 Chesnut, 700 Green, 730 Golden Blonde, 740 Light Copper, 821 Silver Beige, 931 Light Beige, 1002 Pale Platinum, 1003 Pale Golden en 1022 Intense platinum.
      Tijd: Na enkele wasbeurten zie je dat de kleur weer vervaagd.
      Gebruik: Je moet de creme aanbrengen op handdoek droog gewassen haar. Vervolgens het product over het haar verdelen, inmasseren en het haar kammen. Als de creme goed in je haar zit laat je hem 3 minuten intrekken. Daarna spoel je hem uit tot het water helder is. 

       

      Indola Innova Blond Addict InstaCool Shampoo 
      De shampoo verfrist en reinigt je blonde lokken en neutraliseert ongewenste gele tinten. Door de hoge concentratie van pigmenten wordt het geel verwijdert.

      Kleuren: InstaCool
      Tijd: Na 4 tot 10 wasbeurten is de kleur verdwenen.
      Gebruik:
      Indola Innova Blond AddictShampoo is te gebruiken op zowel vochtig of handdoek droge haren. Verdeel een hoeveelheid shampoo over het haar. Masseer de shampoo licht in en laat het even inwerken. Spoel vervolgens het haar grondig uit met lauwwarm water. Het is wel aan te raden om handschoentjes te gebruiken. 

       

      Indola Innova Blond Addict Pink Rose Shampoo
      Verfrist en reinigt je blonde lokken en geeft het een vleugje pastel Pink Rose mee.

      Kleur: Pink Rose
      Tijd: Deze kleur blijft een lange tijd in je haren zitten en vervaagt langzaam. 
      Gebruik:
      Indola Innova Blond Addict Shampoo is te gebruiken op zowel vochtig of handdoek droge haren. Je verdeelt een hoeveelheid shampoo over het haar. Dit masseer je in en laat het even inwerken. Spoel vervolgens het haar grondig uit met lauwwarm water. Na enkele wasbeurten zie je dat de kleur vervaagd.

       

      CHI Ionic Color Illuminate Conditioner
      Dit is perfect voor je kleur onderhoudt tussen je kappersbeurten door. Het is niet zomaar een conditioner, maar eentje met de perfecte balans tussen kleur onderhoud en verzorging. Door de intensieve kleurpigmenten wordt je gewenste haarkleur perfect onderhouden. Ook worden je lokken nog eens goed verzorgd en gehydrateerd, waardoor je haar door de pigmentatie dus niet beschadigd of verzwaard. De conditioner bevat het Silk Amino Complex. Dit houdt in dat het onder andere ceramic, aminozuur en zijde bevat die diep tot de haarschubben doordringen en zo het haar diepe kleurverrijking en hydratatie bieden.

      Kleuren: Silver Blonde, Dark Chocolate, Platinum Blonde, Mahogany Red, Golden Blonde, Coffee Bean, Red Auburn, Neon Pink, Lavender Plum en Teal Blue.
      Tijd: Na 4 tot 10 wasbeurten vervaagd de kleur.
      Gebruik: Na het wassen van je haren met shampoo, gebruik je de CHI Ionic Color Illuminate Conditioner. Afhankelijk van hoe sterk jij de gloed/kleur wilt, kan je het product laten intrekken. We raden aan om het product voor minimaal 3 minuten te laten intrekken. Hoe langer je het laat intrekken, hoe sterker de gloed en intenser de kleur. 

       

      Wella Invigo Recharge Conditioner
      De Wella kleurconditioner verfrist of versterkt de intensiteit van de blonde, bruine of rode haarkleur. De formule voor roodharigen bevat rode pigmenten en geeft extra intensieve verzorging aan het haar. Je kunt kiezen tussen een koele rode kleur of een warme rode kleur. Daarnaast is er een recharge zilverconditioner om de intensiteit van de blonde haarkleur te verfrissen of versterken. De heerlijk rijke formule van de conditioner bevat pigmenten die de gele tonen in het haar neutraliseren, en geeft een extra intensieve verzorging aan het haar. Tot slot is er een speciale conditioner voor brunettes, om weer een levendige haarkleur te krijgen die zijdezacht aanvoelt. 

      Kleuren: Warm Blondes en Cool Blondes, Brunette, Warm Red en Cool Red
      Tijd: De Recharge Conditioner blijft ongeveer 5 wasbeurten zitten.
      Gebruik: Gebruik de conditioner op schoon, nat haar. Verdeel de conditioner gelijkmatig over het haar, bijvoorbeeld door het in 4 secties te verdelen. Meestal is 1-2 nootjes genoeg voor de gemiddelde haarlengte. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken, dit hangt af van de gewenste kleurintensiteit. Spoel het daarna zorgvuldig uit. 

       

      Is een kleuropfrisser schadelijk voor je haren?

      Als je iets met je haar gaat doen wil je het natuurlijk altijd zo min mogelijk beschadigen, maar hoe schadelijk is een kleuropfrisser eigenlijk voor je haren? Nu zijn eigenlijk bijna alle haaropfrissers niet schadelijk voor je haren, maar sommigen bevatten ook niet de voedende ingrediënten als een normale shampoo. Daarom is het belangrijk om je haar daarna met een goede conditioner te verzorgen om de schade die er al zou zijn zo veel mogelijk te beperken. Dus - altijd als je iets van een kleuropfrisser gaat gebruiken, verzorg je haren daarna extra goed! Dan werkt de kleuropfrisser ook het beste :)

       

      Zijn er ook kleuropfrissers zonder parabenen en sulfaten?

      Wil jij je haren graag een opfrisbeurtje geven, maar gebruik je het liefst milde producten zonder parabenen en sulfaten? Wij hebben een paar parabeenvrije en sulfaatvrije producten voor jou op een rijtje gezet:

      • Speciaal voor de blondies: de producten van de Maria Nila Sheer Silver! Dit zijn producten met sulfaat en parabeenvrije ingrediënten en in een luxe verpakking, niet alleen een feestje voor je haren maar ook voor in de badkamer! Deze producten bevatten violet pigmenten en blackberry extract die gouden tinten in blond haar neutraliseren. Het masker brengt glans en stevigheid aan de haarstructuur. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert het kleurverlies wat veroorzaakt wordt door wassen, warmte styling en UV-stralen.
      • En voor alle gekleurde koppies: de haarmaskers van Maria Nila Colour Refresh. Maria Nila Colour Refresh is verkrijgbaar in 14 kleuropfrissers, waardoor het geschikt is voor verschillende haarkleuren. Alle haarmaskers zijn vrij van parabenen en sulfaten. Het zijn verzorgende maskers die daarnaast ook de haarkleur een opkikker geven. Hoe langer je het masker laat zitten, hoe intensiever de kleur wordt.

       

      Met welke kleuropfrisser verfris ik mijn bruine haren?

      Heb jij bruine haren en wil jij je haren graag een keer opfrissen? Wij hebben een aantal producten voor jou op een rijtje gezet waar jij je bruine haren mee kunt opfrissen:

      • Redken Color Extend Brownlights Sulfate Free Shampoo - Dit is een shampoo dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met bruin haar; natuurlijk of chemisch behandeld. Deze shampoo verzorgt je bruine lokken door het goed te voeden, hierdoor gaan je haren weer glanzen en er gezond uit zien! De blauwe pigmenten in de formule neutraliseren de gele en oranje ondertonen in je haren waardoor je basistoon wordt geëgaliseerd. De kleurcorrigerende shampoo van Redken versterkt de koeltinten en vermindert de warmtinten. Verzorg je bruine (of gebruinde) haren optimaal met deze shampoo en verfris, versterk en voed je haren voor een gezonde look! De perfecte haaropfrisser voor bruin haar!
      • Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo - Deze shampoo is geschikt voor bruine haren. Het gaat ongewenste rode en oranje tonen tegen bij brunettes. Daarnaast worden je haren heerlijk zacht en ontklit. Deze Fudge No Orange Shampoo bevat daarnaast ook het unieke Hydrating Hair Drink Complex, dit is een samenstelling van ingrediënten die het haar supergezond, levendig en glanzend maakt en het bevat Guarana dat het haar sterker maakt. Bevat ook UV bescherming tegen schadelijk invloeden van de zon. Perfect dus voor een opfrisser bij bruin haar!
      • Schwarzkopf BC pH 4.5 Color Freeze Chocolate Shampoo - Dit is een zachte, gepigmenteerde shampoo die de bruine basis intensiveert. Dit product is voor bruin gekleurd haar dat extra glans nodig heeft. Het beschermt de kleurlevendigheid en zorgt voor meer glans. Deze verzorgende shampoo, met chocolade pigment, behandelt op subtiele wijze het haar en intensiveert de warme bruine kleur, terwijl verzorgende ingrediënten de haarconditie helpen te verbeteren. Daarmee is deze shampoo zeer geschikt voor bruin haar!
      • Wella Brunette Recharge Conditioner - Deze conditioner versterkt en/of verfrist de intensiteit van bruin haar. Je haren worden heerlijk zacht, klitten zijn verleden tijd. De conditioner neutraliseert warme tinten om een koele look te creëren. Je haar gaat weer 'leven' en heerlijk ruiken!

       

      Met welke kleuropfrisser verfris ik mijn blonde haren?

      Heb jij blonde haren en wil jij je haren graag verfrissen met een kleuropfrisser? Wij hebben 6 producten voor jou op een rijtje gezet waar jij je blonde haren mee kunt opfrissen:

      • More Haircare Extreme No Yellow Shampoo #4 - Dit is een extreme, heerlijke zilvershampoo met een hoge concentratie aan pigment die de ondergrond kleur matteert en neutraliseert. Daarnaast zitten er verzorgende ingrediënten in, wat veel zilvershampoo's niet bevatten. Perfect om je blonde haren op te frissen! No nonsense, gewoon More for less ;)
      • Schwarzkopf BC pH 4.5 Color Freeze Silver Shampoo - Dit is een shampoo met pigmenten voor koele blonde haartinten. Deze shampoo beschermt de kleurlevendigheid en zorgt voor meer glans. Tijdens het reinigen wordt een subtiele blauwviolette kleurstof op het haar aangebracht om deze op te frissen of een koele toonrichting toe te voegen, terwijl verzorgende ingrediënten de haarconditie te verbeteren. Daarmee is deze shampoo zeer geschikt tegen ongewenste gele tinten en dus perfect voor blonde haren!
      • Schwarzkopf Blond Me - BlondMe is speciaal voor alle soorten blondines, zo kun je kiezen uit een shampoo voor Warm Blondes, Cool Blondes en All Blondes. Deze shampoos reinigen het haar mild en verzorgt het meest delicate ontkleurde en gekleurde haar. Bovendien creëert de shampoo nieuwe haarbruggen in de haarvezels, waardoor de verzwakte delen in de haarstructuur worden versterkt. Het haar blijft zijdezacht aanvoelen. De All Blondes is te gebruiken voor alle blondines. De Warm Blondes is een gepigmenteerde, sulfaatvrije shampoo voor een warme haartint. De Warm Blondes Shampoo voegt karamelkleurige pigmenten toe aan je haar en zorgt dat jouw blonde coupe een zachte warme uitstraling krijgt. De Cool Blondes is een gepigmenteerde, sulfaatvrije zilvershampoo om de gele gloed uit je haren te neutraliseren. 
      • Wella Invigo Blonde Recharge Conditioner - Dit is een zilverconditioner om de intensiteit van de haarkleur te verfrissen of versterken. De heerlijk rijke formule van de conditioner bevat pigmenten die de gele tonen in het haar neutraliseren en geeft een extra intensieve verzorging aan het haar. Bovendien wordt het haar heerlijk zacht met deze heerlijke Wella Blonde Color Recharge Conditioner. Perfect geschikt dus om je blonde haren te verfrissen!
      • Maria Nila Sheer Silver Luxe Set - Dit is een set met sulfaat en parabeenvrije producten voor blond haar in een luxe verpakking. Deze set bevat een shampoo, conditioner en een masker voor blond haar. Deze producten bevatten violet pigmenten en blackberry extract die gouden tinten in blond haar neutraliseren. Brengt glans en stevigheid aan de haarstructuur. Colour Guard Complex beschermt het haar en vermindert het kleurverlies in verband met wassen, warmte styling en UV-stralen.
      • Redken Color Extend Graydiant - Deze set neutraliseert en vermindert kopertonen van je blonde haren en gaat gele ondertonen tegen. De Graydiant Set heeft een kleurcorrigerend pigment voor een frisse, blondgrijze kleur. De Graydiant Set bestaat uit twee producten: een zilvershampoo die op een milde wijze gele tinten neutraliseert en een conditioner die je haren versterkt en weer extra glans terugbrengt door het hydraterende vermogen.

       

      Met welke kleuropfrisser verfris ik mijn rode haren?

      Heb jij rode haren en wil jij je haren een keer een opfrisbeurtje geven? Met de Schwarzkopf Color Freeze Red Shampoo verfris jij je mooie rode haren! Deze shampoo beschermt de kleurlevendigheid en zorgt voor meer glans. Deze verzorgende shampoo, met rood pigment, behandelt op subtiele wijze het haar en intensiveert de rode kleur, terwijl verzorgende ingrediënten de haarconditie helpen te verbeteren. Je zou ook de Wella Red Recharge Conditioner kunnen gebruiken. Deze conditioner is verkrijgbaar in 2 kleuren: Cool Red en Warm Red. Kies jouw fave en verfris je mooie, rode haren! 

       

      Waar kan ik mijn vraag stellen over kleuropfrissers?

      Is er nog een vraag onbeantwoord gebleven of twijfel je of een kleuropfrisser bij je haren aansluit? Onze experts staan voor je klaar om je vraag te beantwoorden. Mail of bel ons gerust, happy to help!

      Disclaimer - We willen benadrukken dat het verven van haren specialistisch werk is en mede daardoor nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid op mislukte verfbeurten.

      Credits foto: @andreaviktoria

      • Ingrid

        Geplaatst op donderdag 17 maart 2022 13:30

        Nee, jammer genoeg niet! Een kleuropfrisser kan enkel pigmenten toevoegen, niet eruit halen. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice, wij staan voor je klaar!

      Toon meer

      News & updates

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »