• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 30 Juli 2021

   Vernieuwd: Indola Blonde Expert

   Indola Blonde Expert helpt JOU om een blonde expert te zijn! De nieuwe Blonde Expert heeft bewezen superieure kwaliteit met een betaalbare prijs. Indola heeft de Blonde Expert lijn vernieuwd met andere formules inclusief Hair Bond Technologie, nieuwe boosters en duurzame verpakkingen. De nieuwe duurzame verpakkingen zorgen ervoor dat er in één jaar 6 ton plastic wordt bespaard! In deze blog lees je alles wat je moet weten over de vernieuwde lijn van Indola Blonde Expert. 

    

   Blonde expert,  een superieure kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor een super blonde oplichting met een maximale bescherming voor het haar met de Hair Bond Technologie! - Indola Hair Expert

    

   #01 ONGEËVENAARDE PRESTATIES

   Indola heeft twee additieven aan de Blonde Expert lijn toegevoegd die de prestaties nog beter maken. Er zijn twee boosters toegevoegd aan de lijn, deze boosters perfectioneren het blonde resultaat. En vervullen al je wensen voor de blonde lokken die je wilt verven. De boosters hebben beiden een ander effect. 

    

   Blonde Expert, voor het sterkste lightening proces ooit! - Indola Hair Expert

    

   De Ultra Lift Booster heeft een extra liftend vermogen op donkere, natuurlijke ondertonen. De Ultra Lift Booster verlicht en verheldert de blonde kleur. Het resultaat wordt daardoor optimaal en het kleurbehoud krijgt ook een boost. De Ultra Lift Booster is alleen te combineren met de Blonde Expert Highlift Special Blonde Naturel 1000.0kleuring. 

   De Ultra Cool Booster Neutraliseert warme tinten en licht het haar op. Daarnaast ontstaat er een natuurlijke koele finish. Ook het kleurbehoud wordt sterker door deze booster. 

   Deze twee nieuwe boosters bevatten allebei de welbekende Hair Bond Technologie. Deze technologie biedt veiligheid en bescherming. De Hair Bond Technologie beschermt het haar tegen haarbreuk en beschadiging. We gaan later in het blog nog dieper in op deze effectieve technologie.   #02 MAXIMALE BESCHERMING

   Indola is een professioneel merk en wil de klant verzekeren van veiligheid. Zoals eerder al genoemd, bevatten de vernieuwde Blonde Expert producten de geavanceerde Hair Bond Technologie. Dit is een populaire technologie die haarkleuring veilig en zeker maakt. Blonderen kan de conditie van het haar flink aantasten. Indola heeft hier een oplossing voor en de welbekende Hair Bond Technologie toegepast.

    

   Hair Bond Technologie, een bindende formule waardoor het haar niet afbreekt - Indola Hair Expert

    

   De Hair Bond Technologie beschermt het haar tegen beschadiging en haarbreuk. Haarkleuring en vooral blondering bevat chemische stoffen die de haarbruggen van de interne haarstructuur verbreken. De Hair Bond Technologie voegt een beschermlaag toe aan de haarbruggen. Dit zorgt ervoor dat de haarvezels verbonden blijven met elkaar. Het gevolg hiervan is dat het haar minder afbreekt en elastisch blijft. Tegelijkertijd zorgt de Hair Bond Technologie voor langdurig kleurbehoud.    #03 VERZORGING VOOR THUIS - BLOND ADDICT

   De Indola Blonde Expert lijn is voor professioneel gebruik. Indola heeft daarnaast de juiste haarverzorgingsproducten ontwikkeld om deze professionaliteit ook mee te nemen naar huis. De verzorgingsproducten maken je haar krachtig, zacht en glanzend. En bevorderen het kleurbehoud. Ook aan de verzorgingsproducten “Blond Addict” is de Hair Bond Technologie toegepast.

    

   Blond Addict, is jouw grootste vriend na het blonderen van het haar en zal je haar weer laten stralen - Indola Hair Expert

    

   Blond Addict is verdeeld in twee categorieën: verzorgingsproducten voor extra voeding met een herstellend vermogen en verzorgingsproducten die de haarkleur neutraliseren of verbeteren. Om het beste resultaat te behouden kun je deze producten toevoegen aan je haarroutine. De Blond Addict Lijn bevat een verzorgende shampoo en masker die het haar intens verzorgen. Als leuke kleuropfrisser is de Pinkrose Shampoo ontwikkeld. De Pinkrose Shampoo geeft het haar een pastel-roze gloed. Om warme koperachtige ondertonen te neutraliseren kun je de Instacool Shampoo gebruiken, met als finishing touch de Ice Finishing Spray. Bekijk hier het volledige assortiment van Indola Blonde Expert & Addict:   #04 VOLLEDIG ASSORTIMENT

   Het assortiment van de Indola Blonde Expert lijn is breed en vol mogelijkheden. De producten zijn ontwikkeld voor professioneel blonderen, met het beste resultaat. En daarnaast zijn er effectieve boosters en verzorgingsproducten ontwikkeld.

    

   Hoort bij de top haarproducten van de wereld om het haar zo blond mogelijk te kunnen blonderen - Indola Hair Expert

    

   Je kunt veel mengen met de Blonde Expert lijn en de meest prachtige pasteltinten creëren. De producten zijn ook ideaal voor verschillende kleur services zoals free hand technieken, accenten of face framing kleuring. We hebben de producten (inclusief functie) van Blonde Expert & Blond Addict voor je op een rijtje gezet:

    

   Indola Permanent Blonde Expert Color- De permanente haarkleuring van Indola Blonde Expert is verkrijgbaar in diverse blonde kleuren en pastel kleuren. De Blonde Expert Blondering is professioneel en van hoge kwaliteit. Voor deze kleuring hoef je niet altijd eerst het haar te bleken. Blonde Expert is geschikt voor natuurlijk haar en donkere basissen. De haarkleuring is verdeeld in drie subcategorieën, afhankelijk van de lift levels: 

   • Special Blonde 1000 - tot 5 levels lift en mengbaar met pasteltinten 
   • Ultra Blonde 100 - tot 4 levels lift (verheldering en intense neutralisatie)
   • Ultra Blonde 100 + blend - tot 4 levels lift (tot 80 procent dekking van de witte haren)
   • De pasteltinten kun je mengen met de Special Blonde 1000 kleuringen

    

   Indola Blonde Expert Ultra Lift Booster- De Indola Blonde Expert Ultra Lift Booster licht je haar op en geeft je haar een extra verhelderende boost. Het is misschien geen finishing touch, maar wel eentje die je niet wilt missen. Het kleurbehoud wordt ook nog eens extra bevorderd met de booster. De booster is geschikt voor donkere, natuurlijke basissen. Let op: de Indola Blonde Expert Ultra Lift Booster is alleen te combineren met de Special Blonde 1000.0 kleuring. 

    

   Indola Blonde Expert Bleach- Deze bleach is geschikt voor donkerblond tot lichtbruin haar. De Blonde Expert Bleach lift het haar tot 9 levels. De inwerkingstijd is heel snel. Door de Hair Bond Technologie is de Blonde Expert Bleach minimaal schadelijk. 

    

   Blonde Expert en Blond Addict bieden een perfect samenspel als het gaat om het blonderen van het haar met een gezonde en beschermende aanpak. - Indola Hair Expert

    

   Indola Innova Blond Addict InstaCool Shampoo- De Blond Addict Instacool Shampoo haalt de warme tinten uit je haar binnen 1 wasbeurt. De shampoo geeft je blonde lokken een koele boost, die tegelijkertijd het kleurbehoud bevorderd. 

    

   Indola Innova Blond Addict Pink Rose Shampoo-  De Blond Addict Pink Rose Shampoo geeft je haar een levendige roze tint. De Pink Rose Shampoo werkt op geblondeerd haar en natuurlijk blond haar.

    

   Indola Innova Blond Addict Shampoo #1 Wash- De Blond Addict Shampoo is een shampoo voor dagelijks gebruik. De shampoo is aangepast op blond haar en versterkt het haar intens. De shampoo bevat ook de Hair-Bond Technologie, dit wil je in je haarroutine!

    

   Indola Blond Addict Treatment Mask- Blond Addict Treatment versterkt geblondeerd haar intens. Het masker bevat een geïntegreerde Hair-Bond Technologie die het haar versterkt, haarbreuk tegen gaat en toekomstige schade verhelpt. De conditie van het haar wordt verbeterd en dit is ook belangrijk voor kleurbehoud.

    

   Indola Blond Addict Ice Shimmer Spray - De Ice Shimmer Spray is een verzorgende spray met een UV-filter. De spray maakt je haar glanzend en geeft je haar nog een extra koele boost. De spray heeft namelijk een neutraliserend vermogen. 

    

   Pasteltinten - Alle pasteltinten zijn mengbaar met de Special Blonde 1000 tinten. 

    

    

   #5 DUURZAAMHEID

   Indola wil zich inzetten om de impact op het milieu waar mogelijk te verminderen. Het was dus tijd voor een vernieuwd, milieuvriendelijk Blond Expert. De verpakkingen zijn flink aangepast, wat grote positieve gevolgen heeft. Zo bestaan de kartonnen dozen nu voor 92% uit gerecycled karton. Dit heeft als gevolg dat er in één jaar 6 ton papier wordt bespaard. Daarnaast zijn de doppen kleiner en nu van 100% gerecycled plastic. Hiermee wordt 1,7 ton plastic bespaard. Op deze manier wil Indola stap voor stap de haarverzorging zo duurzaam mogelijk maken!

   News & updates

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »