TIGI Haircare S-Factor

TIGI Haircare S-Factor zijn beschermende en herstellende producten die je lokken in topconditie houden

Filters

TIGI Haircare S-Factor is er zodat jouw lokken weer helemaal natuurlijk en gezond zullen stralen. Alle producten uit de TIGI Haircar S-Factor lijn hebben beschermende én hertellende ingrediënten waar je hart sneller van gaat kloppen! 

 

Is de TIGI Haircare S-Factor lijn ook geschikt voor mijn haren?

De TIGI Haircare S-Factor lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met beschadigde haren. Ben je fervente gebruiker van hitte tools, laat jij je haren geregeld verven of doe je dit zelf? Dan zul je merken dat je haren daar op den duur niet beter van worden, dit is natuurlijk logisch. De TIGI Haircare S-Factor lijn bestaat uit shampoos die mild reiniging en zeer vriendelijk omgaan met je beschadigde lokken. Daarnaast is de TIGI Haircare S-Factor gericht op het herstellen van je beschadigde lokken, zodat ze weer helemaal tot leven komen! En dat niet alleen, je krijgt weer volume en gehydrateerde blije lokken!

 

Welke lijn van TIGI S-Factor is geschikt voor mijn doffe haren?

Het verven van haren, helemaal prima. Alleen die dofheid die het met zich meebrengt. Tuurlijk, in het begin glanst het prachtig. Maar hoe vaker je het verft, hoe harder je kan zwaaien naar je natuurlijke glans. Waardeloos dus! Een prachtige glans is zo belangrijk en gewoonweg prachtig in je haren, het geeft ook nog eens extra dimensie aan je haar haarkleur! TIGI S-Factor heeft speciaal hiervoor een lijn ontwikkeld, namelijk TIGI S-Factor Diamond Dreams. De TIGI S-Factor Diamond Dreams lijn bestaat uit de meest prestigieuze ingrediënten, namelijk diamant, kasjmier, champagne en parels! Hoe briljant! Maximale verwennerij, hydratatie en een ultieme glans. Dat niet alleen, je prachtige lokken worden ook nog eens beschermd tegen vrije radicalen. En die haarkleur he ;)

 

 

Welke TIGI Haircare S-Factor is geschikt voor mijn droge haren?

Zoals je eerder is aangegeven op deze pagina zijn beschadigde haren ook vaak droog. Vaak is het zo dat je haren ook gewoon voornamelijk droog zijn. Dan is het enorm belangrijkst dat jij je haren gaat hydratreren, maar dan ook echt maximaal hydrateren. Je haren schreeuwen namelijk om vocht! Uiteraard weten de knappe knoppen dit als geen ander op de TIGI HQ en hebben de TIGI Haircare S-Factor Health Factor ontwikkeld. Zoals de naam al zegt, zorgt deze lijn ervoor dat je haren weer in gezonde staat verkeren, gehydrateerd en wel! Geen droge lokken meer, geen strohaar meer, geen gevoel dat je net 3 uur in de zee hebt gezwommen met je haren. Dat is vanaf nu allemaal verleden tijd dankzij de TIGI Haircare S-Factor Health Factor! Whoop Whoop!

 

Welke producten van TIGI Haircare S-Factor zijn er allemaal?

De TIGI Haircare S-Factor heeft subcategorieën gebaseerd op haartypes. Zie hieronder welke TIGI Haircare S-Factor het best matcht met je prachtige lokken:

TIGI Haircare S-Factor Stunning Volume - voor fijn en platte haren

TIGI Haircare S-Factor Diamond Dreams - voor doffe lokken 

TIGI Haircare S-Factor Smoothing Lusterizer -  voor pluizige lokken

TIGI Haircare S-Factor True Lasting Colour - voor gekleurde haren

TIGI Haircare S-Factor Health Factor - voor droge haren

TIGI Haircare S-Factor Serious - voor beschadigde haren

 

 

Welke TIGI Haircare S-Factor styling producten zijn er?

Naast de haarverzorging van de S-Factor lijn van TIGI, hebben ze ook een tweetal styling producten ontwikkeld. Dat is namelijk de  TIGI Haircare S-Factor Vivacious Hairspray en de TIGI Haircare S-Factor Molding Wax. De haarlak heeft een medium hold, en houdt je lokken gedurende dag in model, maar niet stijf. Oftewel je haren blijven heerlijk beweeglijk. Daarnaast voorkomt de TIGI haarlak pluis en uitdroging. Met de TIGI Molding Wax creëer je textuur en een prachtige definitie in je lokken. Wat deze wax zo bijzonder maakt is dat er Carnauba Wax inzit en geeft daardoor op een natuurlijk manier, beweeglijke fixatie én textuur.

 

Welke TIGI Haircare S-Factor lijn is goed voor mijn pluizige haren?

Pluishaar waar je flauw van wordt? TIGI Haircare S-Factor Smoother Lusterizer is dan je beste maat! Deze briljante lijn zorgt voor sterkere haren en zijdezachte lokken. Het hersteld de haartjes en laat het weer glanzen als nooit tevoren zonder 10.000 pluishaartjes! Ook beschermt het je lokken tegen hitte van warmte tools, waardoor pluishaar wordt tegengegaan. Een absolute must voor pluizige types ;)

 

Heeft TIGI Haircare S-Factor ook een lijn ontwikkeld speciaal voor fijne en platte haren?

Zielige plukken waar je intens treurig van wordt. Platte haren die je met geen mogelijkheid sprankeling krijgt als een lammetje in de lente? Dan is de TIGI Haircare S-Factor Stunning Volume lijn op je lijf geschreven! Deze lijn geeft je volume als nooit tevoren! De TIGI Haircare S-Factor Stunning lijn bevat jojoba olie, brandnetel en pro-vitamine B5. Je haren veranderen van een hulpeloos en futloos hoopje naar maximale volume! Maar ook intens verzorgt en gezond haar! 

 

Heeft TIGI Haircare S-Factor ook een lijn speciaal ontwikkeld voor gekleurde haren?

TIGI heeft overal gedacht, dus ook aan gekleurde haren. Hoewel de TIGI Haircare S-Factor lijn in de basis is opgericht voor het verzorgen en herstellen van beschadigde haren wordt er verder gekeken. Ook chemische behandelde haren hebben intensieve verzorging nodig, dat niet alleen kleurbehoud is ook enorm belangrijk. Daarom hebben ze speciaal voor gekleurde haren een lijn opgericht. Namelijk de TIGI S-Factor True Lasting Colour

 

Is TIGI Haircare S-Factor sulfaat, silicone en parabenen vrij?

Het wordt steeds duidelijke dat sulfaten en parabenen niet echt goed voor je zijn. Echter hebben de meeste mensen nergens last van. TIGI heeft er natuurlijk wel rekening mee gehouden en ze hebben een lijn uit de TIGI Haircare S-Factor geheel sulfaatvrij en parabeenvrij gemaakt. De Diamant Dreams collectie bevat haarproducten die vrij zijn van sulfaten en parabenen. Dit gaat om de shampoo en de conditioner. De TIGI Haircare S-Factor Diamand Dreams Shampoo is zelfs vrij van siliconen. Echter hangt dit af van elke lijn, dit staat uiteraard aangegeven bij het individuele haarproduct van de TIGHI Haircare S-Factor. Kijk dus altijd voor de zekerheid bij de informatie die staat weergegeven bij het product om er zeker van te zijn.

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over TIGI Haircare S-Factor?

het kan zijn dat je na het lezen van bovenstaande informatie toch nog met een vraag zit. Geheel begrijpelijk, het vinden van goede haarverzorging doe je niet zomaar even 123. Wil je graag hulp, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team. Ons team helpt je graag verder zodat jij een goede keuze kan maken waar je jaren plezier van zult hebben! Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Onze klantenservice is gesloten tijdens weekenden. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4.66 / 5 - 4.327 Reviews @ Trusted Shops