• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 2 September 2020

      Lief voor je haar én de planeet: Indola ActNow!

      ActNow! Krachtig achter de zorg voor het klimaat staan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. Dit is ActNow! Met de ActNow-lijn wil Indola een milieuvriendelijker wereld creëren, daarom hebben zij een duurzaam assortiment ontwikkeld van hoge kwaliteit.
      Zo zijn de 12 ActNow-producten allemaal:

      > 100% vegan <
      > Rijk aan natuurlijke ingrediënten <
      > Vrijvan schadelijke ingrediënten <
      > In samenwerking met Plastic Bank <
      > Voor 97% gemaakt van gerecycled plastic wat opnieuw recyclebaar is <

       

      Vanaf 1 oktober lanceert Indola deze nieuwe, duurzame lijn: ACTNOW! Vanaf dan kun jij de producten pre-orderen. We vertellen je graag meer over de producten van deze innovatieve lijn: 

       

      ACTNOW! WASH

      Voor iedereen een passende shampoo die aansluit bij de behoeftes van jouw haren. Met de WASH-producten van ACTNOW kun je kiezen uit drie shampoos: Color Shampoo, Repair Shampoo en Moisture Shampoo. Alle shampoo's zijn vrij van SLS/SLES, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Ze hebben een natuurlijke formule en zijn 100% vegan. 

      ActNow Color Shampoo

      Met de Color Shampoo van ActNow kun je extra lang genieten van je geverfde haren. De shampoo verzegelt de kleurpigmenten in het haar, voor een langere kleurlevendigheid. Daarnaast zorgt de shampoo voor een betere doorkambaarheid en een prachtige glans.

      Act Now Repair Shampoo

      De Repair Shampoo herstelt beschadigde haren, door het op een milde wijze te reinigen en verzorgen. De shampoo versterkt de haarstructuur waardoor de gezonde, glanzende haren weer terugkomen. Daarnaast worden je haren weer heerlijk zacht.


      Act Now Moisture Shampoo

      De Moisture Shampoo geeft je haren perfecte hydratatie. Het maakt je haren weer handelbaar zonder het te verzwaren. Droge, doffe haren zijn verleden tijd door de natuurlijke formule met Aloë Vera, wat je haren voedt en glanzend maakt.

       

      ACTNOW! CARE

      Geef je haren extra verzorging met deze treatments: Color Conditioner, Repair Mask en Moisture Spray. Alle CARE-producten van ACTNOW zijn vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is 100% vegan en bevat natuurlijke ingrediënten.

      Act Now Color Conditioner

      Je haren krijgen wat te verduren tijdens een verfbeurt. Deze conditioner regenereert de haarstructuur, zodat je haren snel weer herstellen en gezond blijven. Ook de conditioner verzegelt de kleurpigmenten in het haar en geeft een prachtige glans.

      Act Now Repair Mask

      Dit herstellende masker sluit de schubbenlaag, zodat je haren beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf en niet verder kunnen beschadigen. Daarnaast worden je haren hierdoor sterker. De Repair Mask maakt je haren weer gezond, vitaal en lekker zacht.

      Act Now Moisture Spray

      De moisture spray is een leave-in conditioner die jouw haren de hele dag door blijft hydrateren. De hydraterende spray zorgt voor een goede doorkambaarheid en maakt je haren handelbaar. Bovendien worden je haren zacht en glanzend!

      ACTNOW! STYLE

      Geef je haren meer textuur met de stylingsproducten van ActNow! Alle 6 stylingsproducten zijn vrij van siliconen, 100% vegan en geformuleerd met natuurlijke ingrediënten. Deze ActNow-lijn heeft als doel om jouw haren meer textuur en body te geven. Benieuwd welke bij jouw haren aansluit? Check it out:

      Act Now Setting Spray

      De settingspray is dé basis voordat je gaat stylen. De spray beschermt je haren tegen de hitte van een föhn en zorgt ervoor dat je haren met een subtiele hold, body en glans opdrogen. Daarnaast zorgt het voor een betere doorkambaarheid door de formule met Kokosnootolie.

      Act Now Matte Wax

      Creëer een sterke, herkneedbare fixatie met een semi-matte glans. Deze wax, speciaal voor kort haar, geeft je coupe een droge, niet-vette look. Door de herkneedbare formule kun je je haren de hele dag door restylen, zodat je de body kunt creëren die jij wilt! 

      Act Now Shine Wax

      Deze glanzende wax, speciaal voor kort haar, geeft meer textuur en definitie aan je haren. De Shine Wax heeft een medium hold waardoor je je haren de hele dag door kunt restylen. Met deze glanzende wax creëer je een 'wet-look' waarmee je de hele dag kunt shinen!

       

      Act Now Volume Powder

      De volumepoeder geeft fijne, futloze haren weer body en volume! Het is een zeer fijne poeder waarmee je gemakkelijk textuur creëert aan je haren. Vooral bij de haaraanzet zul je meer grip en volume merken. De poeder is herkneedbaar, zodat je je haren kunt restylen. 

      Act Now Hairspray

      Creëer onmiddellijke fixatie voor alle haartypes! De haarspray heeft een medium hold waardoor je haren goed op hun plek blijven zitten. De spray heeft een extra fijne verneveling om de formule goed te verdelen over je haren voor een langdurige fixatie.

      Act Now Texture Spray

      Verhoog de volume en textuur van jouw lokken. Met de texture spray creëer je warrig volume bij langer haar. Het is een droge formule wat zorgt voor extra beweging en een subtiele grip. De spray is rijk aan cellulose, wat je haren verdikt en pluizig haar voorkomt.

       

      WHY ACTNOW

      Indola heeft dit duurzame care&styling-assortiment opgezet om hun steentje bij te dragen aan het klimaat. Enkele drijfveren zijn:

      > Door de toenemende zichtbare degradatie van de planeet is duurzaamheid nog belangrijker geworden


      > Er wordt wereldwijd elk jaar 2,12 miljard ton afval gedumpt. Hiervan wordt slechts 14% gerecycleerd.


      > Tijdens de corona-crisis is de daling van de vervuiling gedaald, dit bewijst hoe snel het milieu zich kan herstellen.


      > Het nieuwe normaal moet worden: doelgericht en duurzaam



      PERFORMANCE WITH PURPOSE

      Indola is de samenwerking aangegaan met Plastic Bank en wil met ActNow! haar bijdrage leveren aan een stap richting een beter klimaat. Indola heeft een duurzaam care&styling assortiment van hoge kwaliteit ontwikkeld dat het beste naar voren brengt bij jou en het milieu. Jij maakt een geweldige en zeer bewuste keuze met Act Now, want:

      > De producten zijn vrij van schadelijke ingrediënten

      > De formule is 100% vegan en verrijkt met natuurlijke ingrediënten

      > Beter voor jou & beter voor de planeet

      > De verpakkingen zijn voor 97% gemaakt uit gerecycleerd plastic

      > De verpakkingen kunnen tot 97% opnieuw gerecycled worden

      > Samen met Plastic Bank heeft Indola het doel om te voorkomen dat 1,5 miljoen flessen in het milieu belanden

      > Voor elke ActNow-product dat verkocht wordt, wordt voorkomen dat er 2 plastic flessen in het milieu terecht komen



      START THE JOURNEY WITH ACTNOW

      Tegen 2050 kan er meer plastic in de oceaan zitten dan vis. Daarom is de filosofie van deze nieuwe lijn van Indola: Time to ACT NOW! De oplossing is heel simpel: recyclen! 
      ActNow werkt samen met Plastic Bank om te voorkomen dat er 1,5 miljoen flessen in de oceaan belanden. Bij aankoop van 1 ActNow-product, wordt er voorkomen dat er 2 plastic flessen in de oceaan terecht komen. Jij maakt deel uit van deze oplossing, door de producten op de juiste manier te recyclen:

      ACT 1 -Maak een onderscheid tussen de pompen, deksels en doppen
      ACT 2 -Spoel de lege potten en flessen uit 
      ACT 3 - Deponeer in de juiste recyclingbak

      Zo simpel is het om te helpen afval te verminderen en zo samen een betere wereld te maken. We got this!


      New. Vegan. Sustainable. We love it.

      Pre-order vanaf 1 oktober de producten van ActNow bij Haarspullen! 

       


      ActNow! Because you matter!

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »