• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 26 April 2022

      Zo zie jij er altijd op je best uit

      Dat leuke uitje, die ene vergadering of gewoon everyday - we vinden het belangrijk om goed voor de dag te komen. Wanneer je je goed voelt bij je kapsel, make-up of outfit, straal je dit ook uit. Echte schoonheid zit dan wel van binnen, maar wij geven hier de beste tips hoe jij er aan de buitenkant nog mooier uit kunt zien!

       

      De basis ligt bij een mooie huid

      Om te beginnen is aandacht geven aan je huid een belangrijk startpunt. Wij vrouwen kunnen ons gezicht er al snel een stuk beter uit laten zien met een mooie lipstick en een laagje mascara. Toch is al die make-up niet het beste voor je huid en ben je zonder ook echt prachtig! Waarschijnlijk heb je al veel gehoord over het verzorgen van je huid, maar wat is nou echt belangrijk? Begin met het drinken van voldoende water. Door je huid goed te hydrateren is je huid op zijn best. Je huid heeft veel liefde nodig en ieder huidtype is verschillend. De een heeft een hele gevoelige huid terwijl de ander wel tegen een stootje kan. Het is hoe dan ook belangrijk dat je aan het eind van de dag je huid goed reinigt. Met een reiniger, toner en moisturizer kom je al een heel eind! Lees de blog ''de perfecte skincare routine'' voor een uitgebreid stappenplan voor een skincareroutine.

       

      De perfecte make-up look

      Ga jij liever voor een naturel look of haal je alles uit de kast voor een full glam look? Welke volgorde is het best voor het aanbrengen van je make-up? In deze blog vertellen wij alles over de perfecte make-up routine. Lees deze blog en wordt een echte make-up expert!

      Wanneer je voor een naturel look wilt gaan heb je met de stappen hierboven een goed begin. Wil je wat meer uitpakken? Ga dan voor een paar extra toevoegingen in je make-up routine. Geef je ogen een pop of colour door een kleur te kiezen om in je binnenste ooghoek aan te brengen. Of maak je look af met een feestelijke lipstick of een eyeliner. 

       

      Een stralende glimlach

      Wil je er nog een schepje bovenop doen, en gaan voor een stralende glimlach? Start dan 2 weken van tevoren met Polished London. Met Polished London kun je je tanden ook thuis zelf bleken. In deze blog leggen wij precies uit hoe je veilig je tanden kan bleken. Polished London heeft een assortiment met fijne producten die ervoor zorgen dat jij super gemakkelijk een mooie witte glimlach kunt krijgen. 

       

      Kies jouw kapsel uit

      Weet jij al waar je op kan letten bij het kiezen van jouw kapsel? Je gezichtsvorm is enorm bepalend voor je kapsel. Wist je dat lang niet elk kapsel past bij iedere gezichtsvorm? Voordat we gaan uitleggen welk kapsel past bij jouw gezicht, is het belangrijk om te weten welke vorm jouw gezicht heeft. Ben jij benieuwd welke coupe bij jouw gezichtsvorm past? Lees snel verder, hieronder leggen wij het je uit: 

       

      Kapsel voor een ovaal gezicht

      Heb jij een ovaal gezicht? Lucky you, jij hebt het meest ideale gezicht om een kapsel te kiezen. Bij jouw gezichtsvorm passen namelijk heel veel kapsels. Wat staat nou echt heel mooi als je kunt kiezen voor korte, middellange of lange kapsels? Een coupe waarbij er niet te veel in je gezicht komt, is de meest optimale optie. Zo komt de vorm van je gezicht erg mooi uit.

       

      Kapsel voor een hartvormig gezicht 

      Prachtig, jouw jukbeenderen en ogen trekken alle aandacht. Wat je kunt doen? Jouw gezicht meer breedte geven bij je kin, zodat de vorm van je gezicht ovaal gaat lijken.

      Wist je dat een kapsel op kinlengte of iets langer perfect bij jouw gezicht past? Een slag of krul maakt het helemaal af. Een coupe die bovenaan smal is en steeds wijder uitloopt (onder de kin) kun jij onwijs goed hebben. Wil je kort haar? Hou dan de laagjes op je hoofd lang.

      Fan van een pony? Laat ‘m dan wel naar de zijkant vallen. Ga je toch liever voor een ander kapsel? Lange, golvende lagen die langs je jukbeenderen liggen doen het bij jou goed!

       

      Kapsel voor een vierkant gezicht

      Bij een vierkante gezichtsvorm kun je het best kiezen voor een kapsel met laagjes of geplukt geknipt haar dat om je gezicht valt. Lang haar dat vanaf jouw kaaklijn is opgeknipt, kan jij ook heel goed hebben.

      Heb jij een pony? Maak hem dan niet recht en te dik. Ga voor een schuine pony of laat hem speels in plukjes knippen. Wist je dat een hoge staart, hoge knot of een iets langere bob jou ook heel mooi staat? Liever niet: een boblijn korter dan of op kinlengte. Vermijd de recht geknipte pony, hierdoor lijkt je gezicht namelijk nog vierkanter!

       

      Kapsel voor een langwerpig gezicht

      Is jouw gezichtsvorm langwerpig? Dan kun je het best kiezen voor een kort of halflang kapsel. Een kapsel met laagjes of een bol kapsel geeft het idee van breedte, wat je gezicht dus korter doet lijken. Kies je voor een iets langer kapsel met slag of krullen? Dat verzacht je gezicht.

      Wij raden je bij wat langer haar wel aan dat je je haar aan één kant achter je oor doet. Ook dit zorgt ervoor dat je gezicht wat breder lijkt en dus minder lang. Draag oorbellen om dit effect te vergroten.

      Wil je toch een staart maken of het juist opsteken, zorg er dan voor dat je de scheiding aan een zijkant hebt. Wat je niet moet doen is dus een middenscheiding maken. Een recht geknipte bob en veel laagjes kun je beter aan iemand anders overlaten!

      Nu jij precies weet wat voor kapsel bij je past, gaan we over naar het stylen. Wil jij je krullen zo lang mogelijk in je haar houden? Lees deze blog! 

      Vind jij opgestoken kapsels leuk en wil je dit graag bij jezelf kunnen? Met de tips uit deze blog, kun jij binnen no-time een prachtige updo creëren. 

       

      Kapsel voor een rond gezicht

      Eerlijk is eerlijk, een rond gezicht is niet altijd makkelijk. Maar wees gerust, ook daar kun je genoeg kanten mee op! Kies in ieder geval voor een kapsel die onder je kin valt. Halflang of lang haar in laagjes geknipt is een echte aanrader! Bovendien zorgt volume bovenop voor een minder rond gezicht. En vergeet je oren niet te bedekken, ook als je een kort kapsel hebt. Langere piekjes bij je oren doen wonderen. Doe je dat niet? Dan benadruk je juist het ronde deel van je gezicht. Een lekker vlot kapsel dat uitwaaiert naar buiten en een scheiding of lage scheiding aan de zijkant staan jou ook heel mooi.

      Kies liever niet voor een kapsel dat heel kort of rond geknipt is. Recht geknipte kapsels en kapsels met volume bij je oren maken je gezicht vaak nog boller. Niet doen dus. En last, but not least: heb je een kort voorhoofd? Geen pony! 

       

      Dit moet mee in jouw beauty bag

      Tijd voor een touch up, om je look perfect te houden? Dan kunnen deze items niet missen! Dit zijn slechts voorbeelden, maar de soorten items zijn zeker een must:

       

      Kies de juiste kleding

      Ga je shoppen voor een bruiloft of een andere speciale gelegenheid? Voordat je begint: weet jij welke kleuren jouw huidtint nog beter naar voren halen? Lees snel verder en leer hoe je kleding kiest waardoor je huid er stralend en levendig uitziet. 

      Om je kleurtype te bepalen is het belangrijk om naar de ondertoon van je huid te kijken. Daarbij let je niet op hoe bruin je bent, want dat kan het hele jaar door veranderen. De ondertoon van je huid is genetisch aangelegd en zal dan ook nooit veranderen.

       

      Koele huidtypes - Bij personen met een koel huidtype is de ondertoon blauwachtig/roze. Bij een koele kleur staat zilver prachtig en goud wat minder goed. Hoe weet je of je een koele ondertoon hebt? Houd een stukje zilverkleurige folie naast je gezicht. Leeft je gezicht helemaal op? Dan val jij onder koele huidtypes. 

      Warme huidtypes - Warme huidtypes hebben een gelige ondertoon. Door een stukje goudkleurige folie naast je gezicht te houden, kan je zien of je een warme ondertoon hebt. Gaat je huid stralen van deze kleur? Dan behoor jij tot de warme huidtypes. 

       

      Seizoenstype

      Er zijn naast het bepalen van de ondertoon van je huid nog meer factoren die invloed hebben op je kleurtype. Zo kan er ook een onderscheid gemaakt worden door jezelf bij een seizoen in te delen. Hiermee bepaal je je contrast type. Winter en zomertypes horen bij een koele ondertoon. Lente en herfsttypes horen bij warme huidtypes. Hieronder leggen wij uit hoe jij kan bepalen welk seizoenstype jij bent: 

       

      Wintertype - De haarkleur van een wintertype is donkerbruin tot zwart en de ogen zijn grijs of donkerbruin. Als wintertype heb je een koele en rozige huidskleur. Een kenmerk is dat de huidskleur licht is in vergelijking met het haar. Draag kleding met blauwe of roze ondertonen, of harde kleuren zoals wit, zwart en marineblauw. Let erop dat de kleur een koele ondertoon heeft en donker/diep is, dan zit je altijd goed.

       

      Zomertype - Zomerse kleurtypes hebben een lichte huidskleur met koele ondertoon. Zomertypes hebben asblond tot asbruin haar met grijze, blauwgrijze of lichtbruine ogen. Draag kleding in lila en zacht blauw, pasteltinten en neutrale kleuren met roze ondertonen. Zachtere kleuren staan beter dan felle kleuren. Kies voor een kleur waar een blauwe ondertoon in zit, en vermijd kleuren als oranje en geel.

       

      Herfsttype - Een herfsttype heeft een warme ondertoon in de huid en heeft donkerbruin, donkerblond, koperkleurig of rood haar. De ogen zijn bruin of groen. Ook zijn de wenkbrauwen goed zichtbaar. Zoek naar warme kleuren als goudoranje en roodbruin maar ook olijf of kakigroen staan mooi. Zwart en wit kan je beter inruilen voor ivoor en donkerbruin. Draag dus warme, diepe kleuren, zoals koffie, caramel, beige, tomatenrood en groen.

       

      Lentetype - De huid van lentetypes heeft een warme ondertoon en de haarkleur is goudbruin, blond of lichtrossig haar. De ogen zijn blauw, lichtgroen of zacht bruin. Ze zijn vaak te herkennen aan hun sproetjes in het gezicht en een lichte kleur wenkbrauwen. De kleuren van je kleding moet de gouden ondertoon van je huid tot zijn recht laten komen. Dit kan met kleuren als koraalrood, perzik, appeltjesgroen en beige. Blauw kun je het beste ontwijken. Deze kleur laat je ouder lijken dan je eigenlijk bent.

       

      Schoonheid zit van binnen

      Met deze allerlaatste tips ga jij zonder twijfel stralend de deur uit! We weten allemaal dat kleding, make-up en haar een extra toevoeging is op je uitstraling. Maar het belangrijkste is: jouw innerlijke schoonheid! Met de volgende tips straal jij zelfvertrouwen uit: Zorg voor een positieve houding. Laat jouw glimlach zien en maak oogcontact. Zo straal je zelfvertrouwen uit. Overtuig jezelf dat je er goed uitziet en anderen zien dit gelijk. Oefen bijvoorbeeld om positief over jezelf te praten voor de spiegel. En last, but not least: Zorg goed voor je lichaam! Zorg voor een frisse alerte uitstraling door voldoende te slapen. En hydrateer je lichaam goed zodat je huid en haar op hun best zijn! 

      Maak van elke dag een feestje, want vanaf nu straal jij als geen ander! 

      News & updates

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »