• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 27 April 2023

      Top 10 meest gestelde beauty vragen beantwoord

      Op zoek naar antwoorden op de meestgestelde vragen bij Haarspullen? We got you! In deze blog zetten wij de 10 meestgestelde vragen op een rijtje en beantwoorden wij deze. Wees gerust, we hebben er alles aan gedaan om misschien jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

       

      1. Verkopen jullie ook vegan producten? 

      Ja zeker! Vegan haarverzorging wordt tegenwoordig steeds normaler en helpt de wereld weer een stukje mooier te worden. Naast dat iedereen er gelukkiger van wordt, is het ook nog eens steeds betaalbaarder! Veel professionele haarmerken bieden steeds meer vegan producten aan, denk aan Maria Nila of REF Stockholm. Op onze website staat daarom een hele categorie pagina met alle vegan haarverzorging. Bekijk ons vegan aanbod hier: vegan producten

       

      2. Hebben jullie producten voor de CG-methode?

      De CG-methode is razendpopulair. In de Curly Girl Methode wordt er veel gewerkt met haarproducten van natuurlijke ingrediënten. Op deze pagina kun je alle producten vinden die gerelateerd zijn aan de CG-methode: Producten Curly Girl Methode

      Daarnaast zijn er absoluut een aantal dingen die je moet mijden. Het is dus erg belangrijk om je eerst even goed te verdiepen in deze methode om het beste uit je krullen te halen. In deze blog: Curly Girl Methode, leggen wij alles van A tot Z uit

       

      3. Moet ik speciale haarverzorgingsproducten gebruiken voor gekleurd haar?

      Als je je haren hebt gekleurd wil je natuurlijk de kleur zo lang mogelijk mooi en stralend proberen te houden. Maar hoe doe je dat? Gekleurde haren zijn niet alleen gevoelig voor verkleuring maar hebben ook behoorlijk wat verzorging nodig. Per haarkleur is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. In deze blogs lees je alles om je haarkleur zo lang mogelijk te laten stralen:

      Benieuwd naar welke shampoo’s je kunt gebruiken voor jouw gekleurde haar? Bekijk hier ons aanbod met de beste producten voor de zorgvuldige verzorging: shampoo's voor gekleurd haar.

       

      4. Hoe kom ik van vet haar af?

      Vet haar kan meerdere oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende is bijvoorbeeld een teveel aan talg productie op de hoofdhuid. Om vet haar te verminderen is het belangrijk om een gezonde levensstijl en haarverzorgingsroutine aan te houden. Lees deze handige blog om te weten hoe je van vet haar afkomt met behulp van een stappenplan: Zo krijg je vet haar onder controle. Wil je direct weten welke shampoo’s vet haar doen bestrijden? Bekijk de producten tegen vet haar hier: Vet haar.

       

      5. Hoe laat ik mijn haar zo snel mogelijk groeien?

      Droom jij van lang haar en kan je wel wat tips en hulp gebruiken? We got you! We begrijpen dat het af en toe lastig is om manieren te vinden om jouw haren binnen no time te zien groeien. Om jou zo goed mogelijk te helpen hebben wij meerdere blogs geschreven met alle benodigde tips voor snel groeiend haar. Lees de blogs hier:

       

      6. Hoe vaak moet ik mijn puntjes bijknippen? 

      Iedereen kent ze wel, gespleten haarpunten. Hoe herken je ze nou precies? En hoe vaak moet ik mijn haarpunten bijknippen? Het verschilt heel erg per haartype hoe vaak je de puntjes moet bijknippen. Gebruik jij veel hitte waardoor je vaak beschadigd haar hebt, dan is het logisch dat je vaker een knipbeurt moet nemen om ervoor te zorgen dat je haar gezond blijft. Gespleten haarpunten moeten ongeveer elke 8 tot 12 weken bijgeknipt worden. Het is erg belangrijk om je haar regelmatig te knippen, ongeacht welk haartype je hebt. Zorg er voor dat je je haar zo goed mogelijk verzorgt met een goede shampoo en conditioner, en gebruik de juiste stylingproducten om je haar te beschermen tegen schade door stijlen om zo de gespleten haarpunten zo min mogelijk te houden. Meer hulp over gespleten haarpunten? Lees onze blog: Eerste hulp bij gespleten haarpunten.

       

      7. Kan ik haaruitval tegengaan?

      Haaruitval kan tegengegaan worden door een gezonde levensstijl met een goede balans tussen eetgewoonten, haarverzorging en slaap. Een gezonde voeding met veel groenten, voldoende eiwitten en vitamines kan helpen bij het behoud van gezond haar. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat factoren zoals stress ook invloed kunnen hebben op haaruitval. Neem regelmatig vitamine supplementen als je last hebt van haaruitval en gebruik de juiste haarverzorgingsproducten. Neofollics is het perfecte merk om haaruitval te bestrijden. In deze blog: 20 vragen beantwoord over Neofollics, lees je waarom dit vooruitstrevende merk bewezen is om haaruitval tegen te gaan! Heb je veel last van hoofdhuidproblemen en ben je opzoek naar de juiste producten? Bekijk ons aanbod hier: Hoofdhuid problemen.

       

      8. Hoe kom ik van roos af?

      Roosvrij haar is wat iedereen wil! Sommige mensen hebben helaas veel last van haarroos. Tijd voor een oplossing om hier eeuwig van af te zijn! Het is belangrijk om de juiste producten speciaal ontwikkeld tegen haarroos te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om een aantal punten te vermijden: heet douchen, krabben, vieze haarborstel, chemische behandelingen en te veel stylingproducten. Ben je benieuwd naar alles tips tegen roos om er eindelijk van af te komen? Lees onze handige blog: Tips tegen roos.

       

      9. Hoe krijg ik meer volume in mijn haar?

      Iedereen wordt wel eens wakker met slap en futloos haar. Er zit geen volume in je haar en het komt niet in model. Hoe zorg je ervoor dat je volumineus haar krijgt? Daar gaan wij je mee helpen. Er zijn verschillende soorten stylingproducten die zorgen voor meer volume in je haar. Volumepoeder is een geweldig product om meer volume aan je haar te geven. Het geeft direct een lift en absorbeert olie en vet, waardoor het haar meer volume krijgt. Wil je meer volume in je haar, kan je ook een volume shampoo gebruiken. Volume shampoo's bevatten ingrediënten die de haarvezels versterken en zijn speciaal ontwikkeld voor haar dat dun en futloos is. Een ander product dat ook veel volume aan het haar geeft is een Texture Spray. Dit veelzijdige product werkt door een lichte mist op het haar te spuiten waardoor er meer volume wordt gecreëerd en het haar meer textuur krijgt. 

       

      10. Waarom zijn veel shampoo’s zonder sulfaten en parabenen?

      We zien dat steeds meer shampoo’s tegenwoordig geen sulfaten en parabenen meer bevatten. Dit komt vanwege de mogelijke schadelijke effecten die deze stoffen kunnen hebben. Sulfaten kunnen het haar uitdrogen en de natuurlijke oliën van het haar kunnen verwijderen. Sommige sulfaten en parabenen kunnen ook irritaties en allergische reacties veroorzaken. Door de vermindering van deze stoffen in veel shampoo’s, wordt de gezondheid van het haar verbeterd en worden irritaties voorkomen. In deze blogs: Alles wat je moet weten over parabenen en Alles wat je moet weten over sulfaten vind je alle informatie over deze middelen. 


      Is er een vraag onbeantwoord gebleven? Bel of mail ons gerust, always happy to help!

      News & updates

      Recente artikelen