• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 3 Oktober 2022

   Halloween: get ready to party

   Halloween komt er weer aan en dat betekent get ready to party! Tegenwoordig staat Halloween vooral bekend om het verkleden, horror, pompoenen, lichtjes, elkaar laten schikken en het roepen van trick or treat! En op Halloween zijn er natuurlijk ook genoeg verkleedfeestjes. 

   Het is heel leuk om zelf een feestje te organiseren, door lekker gek of eng verkleed te gaan. Je kan bijvoorbeeld lekker gaan dansen of een enge film kijken. Maar je kunt ook naar een feestje toe gaan, want die zijn er genoeg in Nederland met Halloween. Heb je nou de ideale party make-up & haarlook nodig, maar heb je geen inspiratie? Wij geven je de make-up en haar tips en tricks die je nodig hebt!

    

   Make-up tips en tricks voor Halloween

   Een mooie make-up look begint met een goede skincare routine, het beschermt je huid en zorgt ervoor dat je make-up er de hele avond mooi op blijft zitten. Lees de blog voorde perfecte skincare routine even op onze website, om erachter te komen wat de juiste skincare volgorde precies is. Wil je de juiste producten vinden? Kijk dan even op de gezichtsverzorging pagina

   Nu je je skincare routine gedaan hebt, kun je beinnen aan je make-up, lees de perfecte make-up routine, om een prachtige basis te creëren voor je Halloween party look. Wacht nog wel met de mascara, want die doe je op het laatst. Wil je nou nog een paar specifieke make-up tips? Lees dan even4x Make-up tips & tricks.

   Nadat je basis make-up look op je gezicht zit, kunnen we beginnen met jouw look Halloween-proof te maken. Wat zijn leuke en simpele Halloween make-up trucjes? We hebben er een paar voor je uitgekozen: 

    

   1. Spinnenweb eyeliner 

   Bron: @mianalauren

   Stap 1: Maak een normale eyeliner look op je oogleden met een wing.  

   Stap 2: Trek drie verticale lijntjes onder je ogen. Begin met het zetten van je eyeliner bij je wimpers onder je oog en trek ze door naar beneden (hoeveelheid lijntjes: ongeveer 3-4). Maak de lijnen zo lang als je zelf mooi vindt. 

   Stap 3: Zet horizontaal have boogjes tussen de verticale lijnen. De hoeveelheid hangt af van de lengte van de verticale lijntjes die je net hebt gezet (hoeveelheid boogjes: ongeveer 2-3).

    

   2. Spin eyeliner 

   Bron: @mianalauren

   Stap 1: Maak een normale eyeliner look op je oogleden met een wing. 

   Stap 2: Begin met het draadje waar de spin aan hangt. Trek een kort lijntje naar beneden aan de wing van je eyeliner. 

   Stap 3: Nu ga je de poten van de spin maken. Dit doe je door aan beide zijde van het draadje kleine driehoekjes te maken. Vervolgens maak je iets grotere driehoekjes buiten de kleinere.  

   Stap 4: Herhaal dit nog een keer maar dan wat lager, zodat je uiteindelijk aan beide zijde twee pootjes linksboven en -onder en twee pootjes rechts boven en- onder hebt gemaakt. 

   Stap 5: Tenslotte ga je het lichaampje maken. Dit kan je doen door een zwart rondje te maken met je eyeliner, maar misschien nog wel leuker, door een diamantje in het midden van de pootjes te plakken.

    

   3. Clown 

   Bron: @essimaaninka

   Stap 1. Start met het maken van een lange driehoek boven je wenkbrauw en kleur deze helemaal in met je eyeliner. Zet er daarna een puntje boven. 

   Stap 2. Maak een gewone eyeliner look met een wing op je ooglid als je dat wil of laat het bij je basis ooglook. 

   Stap 3. Zet een kleine, dunne driehoek aan onder je oog met een stipje net onder de punt van je driehoek. 

   Stap 4: De lippen! Breng rode lipstickaan op je lippen zoals je normaal ook zou doen. 

   Stap 5: Pak een wattenstaafje en smeer de lippenstift van je mondhoek over je wang om een glimlach te creëren.

    

   4. Rode bloed eyeliner 

   Bron: @klaudiastandarska

   Stap 1: Begin met een rode oogschaduw en eyeliner brush of een rode eyeliner. Breng een vloeibare, horizontale lijn tussen de wenkbrauw het ooglid. Maak de Fine Eyeliner Brush een beetje nat om de oogschaduw makkelijker in een rechte lijn aan  te brengen.  

   Stap 2: Maak twee bloeddruppeltjes aan het einde van de eyeliner. 

   Stap 3. Dep eventueel wat donkerrood of bruine oogschaduw over de lijn om een realistischere ‘bloed look’ te maken. 

    

   Halloween haar tips & tricks 

   Wil je een leuke haarlook maar heb je geen inspiratie? Wij helpen je! Wil je voor een krul look gaan? Lees dan zo blijven je krullen het langste zitten om de perfecte krul look te creëren. Als je wilt dat jouw partylook de hele dag goed blijft zitten, check dan eens deze blog: zo blijft jouw party look de hele dag in model!

    

   Hoe leuk is het om je haar een kleurtje te geven voor Halloween? Het beste wat je dan kan doen is een tijdelijke haarkleuring gebruiken. Bij tijdelijke haarkleuring blijft de kleur tot ongeveer 6 wasbeurten zitten, dit verschilt wel per verf en merk, sommigen blijven veel langer zitten dan de ander! Ga je voor een tijdelijke, semi-permanente haarkleuringen: 

    

   Ga je voor een levendige kleur? Kies een haarmasker, die brengt een  tijdelijke kleur aan je haar. Wella heeft de perfecte color masks voor jou: 

    

   De maskers beschadigen het haar niet en maken het haar zacht. Ook hebben de maskers van Wella een heerlijke geur. Veel succes met je partylook en Happy Hairy-ween;)

   News & updates

   Recente artikelen