• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Friday 26 July 2023

      Zo creëer je de perfecte beach waves

      The Insiders expert aan het woord: professionele tips voor de perfecte beach waves look

      Summer times and beach hair! De zomer komt langzaam steeds dichterbij en dat betekent: tijd voor het strand! Niets is lekkerder dan de zon op je huid voelen en die heerlijke wind tussen je wilde haren. Die echte beach hair look is een populaire trend, dus waarom zou je daar niet nu ook voor gaan? Met de juiste tips en tricks tover je jouw haar om tot de perfectly imperfect look die je na een stranddag altijd in de spiegel ziet. In deze blog delen we onze geheimen voor de ultieme beach hair look. 

       

      Ocean air, salty hair

      Wist je dat het zoutwater van de zee in combinatie met de wind jouw haren meer textuur en volume geeft en de natuurlijke slag en krul versterkt? Dit zorgt ervoor dat je na een stranddag altijd een beach haarlook hebt en je haar mooi zit. Gelukkig kun je dit effect ook altijd bereiken zonder dat je in de buurt van de zee bent! Dit doe je met een zoutspray. Deze spray bevat namelijk marinezout, your own beach in a bottle! The Insiders heeft de perfecte zoutspray: de UNDONE Dip In The Ocean Beach Spray. De naam zegt het al, deze spray geeft hetzelfde effect als dat je jouw haar even kort in de oceaan dipt. De marine salt geeft de textuur aan het haar. In tegenstelling tot veel andere zoutsprays, is de formule van deze Dip In The Ocean Beach Spray verrijkt met veel verzorgende ingrediënten waardoor je dat echte beachy effect krijgt, zonder jouw haren uit te drogen! Je kan deze gebruiken op nat en droog haar.

       

      ''Spray de Dip In The Ocean Beach Spray op de aanzet van je natte haren om je haarwortels te liften. De Dip In The Ocean Beach Spray kan ook worden gebruikt als finishing spray in droog haar voor extra textuur. Breng het aan en modelleer je haar met je handen.''

      - Andy Uffels, Award Winning Hairstylist en founder van The Insiders

       

      Fake your waves

      Ben je niet gezegend met natuurlijke waves? Geen probleem! Tegenwoordig heb je veel golventangen waarmee je jouw eigen golven in het haar kan creëren. Vergeet daarbij niet om altijd eerst een hittebeschermer te gebruiken om je haren te beschermen tegen de hitte van de tang! 

       

      Level up the texture

      Bij een perfecte beach look is textuur de key! Gebruik een geschikte shampoo voor de goede basis van een echte beach look. Was je haar met een shampoo die je haar voller laat lijken en geniet van natuurlijk volume, alsof je net van het strand komt! Om je beach waves af te maken is een textuurspray niet te missen. Voeg extra textuur, volume en grip toe met de Teaser Styling Dust. Deze mist geeft snel volume op plekken waar je het nodig hebt, en textuur aan de punten alsof je de hele dag op het strand hebt gezeten. Tegelijkertijd wordt je haar ook verzorgt, herstelt en gevoed.

       

      ''Verdeeld over je gehele haar vormt de Teaser Styling Dust óók de ideale basis voor (nonchalante) updo's. Het geeft glad of zwaar haar meer grip, waardoor ook speldjes beter blijven zitten. Dankzij de stugge textuur die de Teaser Styling Dust creëert, heb je bovendien minder of geen toupage nodig, waardoor al te veel beschadiging je haar bespaard blijft.''

      - Andy Uffels, Award Winning Hairstylist en founder van The Insiders

       

      The UNDONE collectie

      De producten uit de UNDONE collectie van The Insiders zorgen voor de perfecte rommelige, gecontroleerde imperfectie. De producten geven jouw haar meer volume, textuur en definitie. Perfect voor de echte beach look dus! De lavendel en sinaasappelolie in de producten uit de Undone collectie geven ook nog eens een heerlijke zomerse geur aan je haar. 

      News & updates

      Recente artikelen

      Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »