• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Thursday 5 April 2024

      Creëer de leukste Koningsdag-looks at home!

      Oranje boven! Maar boven op je hoofd lijkt het nog niet helemaal te lukken. We know the struggle: de stress om de perfecte haarlook te maken. Nu Koningsdag weer in de buurt komt, is een toepasselijke haar- en make-up look een must! Daarom hebben wij 6 prachtige haarlooks bedacht, om binnen 5 minuten deze feestdag net iets feestelijker te maken! 

      Haarstyle 1: Bloei je haar op!

      Koningsdag is natuurlijk in de lente, oftewel: het bloeiseizoen! Dus welke haaraccessoire is hier geschikter voor dan de trending bloem haarclip? Bovendien is deze haarclip oranje - ideaal voor deze vrolijke gelegenheid. Met de haarklem kan je talloze makkelijke en leuke looks maken en wij hebben er eentje kort uitgelicht in deze video. Pak al je haar bij elkaar, draai het in een rondje - alsof je een knot maakt - en klem dan de onderkant van het haar vast met de clip. Super handig voor de warme dagen, perfect voor feestjes en natuurlijk ideaal voor Koningsdag! 

      Klik hier voor de tutorial!




      Haarstyle 2: Bubbel vlechtjes

      Deze mega eenvoudige, maar toch prachtige haarlook is perfect voor elk soort festival. Super cute voor Coachella, maar natuurlijk ook perfect voor Koningsdag festivals! Begin de look met het maken van een half-up staart. Doe het haar door de helft en maak dit vast met een rubber elastiekje. Maak vervolgens, zo’n 10 cm verder in de staart, nog een staart en trek dit een beetje uit elkaar. Zo krijg je een bubbly look! Herhaal deze stappen hoe vaak je maar wilt, het ligt natuurlijk aan de lengte van je haar. Doe dit ook aan de andere kant. Wil je er nog een extra touch aan geven? Maak dan aan beide kanten van het haar een klein vlechtje om de haarlook nog iets speelser te maken.

      Benieuwd hoe wij dit precies hebben gedaan? Klik dan hier voor de tutorial!




      Haarstyle 3: Koningsdag clip

      De clip-trend is eindelijk weer terug! Ook deze haarclip is natuurlijk oranje en ook weer super gemakkelijk te stylen. Wij hebben een paar simpele maar toch stijlvolle looks voor je uitgewerkt: een messy bun en een half up knot. Beide super gemakkelijk om bij jezelf te maken en ook nog eens perfect voor koningsdag! Check onze tiktok voor de tutorials.





      Haarstyle 4: Clean girl era

      Ben jij niet zo van de oranje accessoires en ga je meer voor de clean girl look? Dan is deze prachtige half-up knot perfect voor jou! Het enige wat je nodig hebt, is Biosilk Therapy, haarelastiekjesenhaarschuifjes. Deze haarlook is iets ingewikkelder dan de andere looks, maar geeft daardoor ook een chiquere uitstraling! :)

      Klik hier voor de tutorial!




      Make-up look 1: Wink naar Willem

      Naast haarlooks, hebben we ook super leuke make-up looks bedacht voor deze speciale dag! En de oranje tinten zijn natuurlijk niet te missen. Deze prachtige make-up look geeft jouw outfit een extra feestelijke uitstraling. Met de subtiele oranje oogschaduw en de mooie zwarte wink, ben jij helemaal King's Day ready! Voor het gemak hebben we een handige tutorial gemaakt, zodat je stap voor stap de make-up look kan voltooien. Klik hier om de tutorial te bekijken!




      Make-up look 2: DIY fake sproetjes

      Naar onze mening zijn sproetjes echt prachtig. Voor de girlies onder ons die geblessed zijn met natuurlijke sproetjes: laat ze lekker shinen! Helaas is niet iedereen geboren met deze schattige vlekjes, maar geen zorgen want wij hebben een hack gevonden om eenvoudig nep sproetjes te maken! En we maken het nog beter: je hoeft niet eens extra tools in huis te halen. Pak je mascara borstel (wij gebruiken de Sky High Mascara) en stip dit op de gewenste plekken. Super easy maar wel heel mooi. Volg deze DIY door hier te klikken!




      Veel plezier en succes met het maken van deze looks namens het team van Haarspullen! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, want we helpen je graag verder. Stuur ons een mailtje via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen

      Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »