• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Friday 27 May 2024

      Tips voor het föhnen, stylen en afwerken van je haar met Osis+

      Af en toe urenlang voor de spiegel, maar ‘good hairday’ kan je zelfvertrouwen echt een boost geven! Alleen hoe zorg je ervoor dat je look de hele dag mooi blijft? Met de juiste styling tricks en producten zorg je ervoor dat al dat bloed, zweet en tranen in de ochtend niet voor niets is! Ontdek hieronder fijne tips voor het föhnen, stylen en afwerken van je haar, zodat je look zo lang mogelijk fresh en mooi blijft.

       

      Hoe kies je de juiste stylingproducten?  

      Het kiezen van de juiste stylingproducten is essentieel voor het behouden van een langdurige haarlook. De kwaliteit van je look kan beïnvloed worden door de kleinste dingen. Het is belangrijk dat je eerst goed kijkt naar jouw eigen haartype. Voor fijn haar zijn lichtgewicht producten zoals mousses of sprays ideaal, terwijl dikker haar meer behoefte heeft aan crèmes of gels voor meer controle. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat voor finish je wilt bereiken. Wil je een glanzende look, een matte look, of juist extra volume? Schwarzkopf Osis+ is een mega fijne stylinglijn die voor iedere behoefte en ieder haartype een ideale match heeft! Van texturizers tot haarpsprays, die helpen bij het creëren en behouden van je gewenste look. We hebben hieronder de verschillende lijnen van Osis+ voor je op een rijtje gezet, go check it out!: 

       

      Stylingtips voor het föhnen van je haar

      Voor het ultieme resultaat raden we aan om je haar droog te föhnen, in plaats van het aan de lucht te laten drogen. We raden af om dit iedere dag te doen, want te veel hitte kan slecht zijn voor de conditie van je haar. Maar zeker als je wil gaan voor een volumineuze look, is het drogen van je haar een belangrijke stap in je stylingroutine. We hebben hieronder de stappen van het ideale proces voor je op een rijtje gezet: (let op: dit stappenplan is niet gemaakt voor krullend haar)

      • Begin met een goede voorbereiding: breng een hittebeschermer aan voor je begint met het drogen van je haar.
      • Breng voor een volumineuze look een beetje textuur aan met bijvoorbeeld de Volume & Body Air Whip Flexible Mousse van Osis+
      • Verdeel je haar in verschillende (ongeveer 4) secties voor een gelijkmatige styling.
      • Föhn je haar vanaf de haaraanzet naar de punten voor extra volume.
      • Gebruik een ronde borstel (kan ook een föhnborstel zijn) om je haar glad te maken en krul de uiteinden van je haar naar binnen voor een gepolijste look.
      • Breng een beetje extra glans in je haar door een glanzend finishproduct te gebruiken.

       

      Stylingtips voor volumineus haar 

      Er zijn een aantal manieren om volume te creëren in je haar: 

      Root-lifting is een hele makkelijke methode die gebruikt wordt om het haar meer volume te geven vanaf de wortels (aanzet). Bij deze techniek richt je je specifiek op het liften van de aanzet van je haar. Soms kan je haar wat plat op je hoofd liggen, hier werkt root-lifting tegen! De Schwarzkopf Osis+ Volume & Body Soft Dust Volume Powder is ideaal voor root-lifting. Daarnaast is de Schwarzkopf Osis+ Volume & Body Upload Bodifying Cream speciaal ontworpen om volume te geven vanaf de aanzet.

      Bij lang haar, wordt het haar sneller sluik, voornamelijk omdat het haar dan zwaarder is. De Schwarzkopf Osis+ Volume & Body Volume Up Spray geeft je haar een levendige boost in volume. Door deze spray krijgt je haar meer body en textuur.

      Mousse is onmisbaar als het gaat om het creëren van volume. De Schwarzkopf Osis+ lijn heeft twee geweldige mousses. De Schwarzkopf OSiS+ Volume & Body Grip Extra Strong Mousse biedt een zeer sterke hold en zorgt voor extra volume. De Schwarzkopf Osis+ Volume & Body Air Whip Flexible Mousse is een zachtere variant met iets minder hold, en richt zich voornamelijk op het luchtiger maken van het haar.

      Schwarzkopf OSiS+ Volume & Body Pump Up Multi-Use Volume Paste is een multifunctionele crème die zorgt voor meer volume in de lengtes van je haar. Deze paste kan ook worden gebruikt op nat haar.

       

      Stylingtips: Effortless de hele dag in model 

      Als je eenmaal je haar goed in model hebt gebracht, wil je natuurlijk wel dat je look de hele dag blijft zitten. Het behouden van je look vraagt om een zorgvuldige planning en het gebruik van de juiste haarproducten. We hebben hieronder de stappen/tips voor een langdurig resultaat voor je op een rijtje gezet: 

      • Begin met een goede basis door je haar te wassen met een shampoo en conditioner voor jouw haartype. Dit zorgt ervoor dat je haar schoon is en goed reageert op stylingproducten.
      • Breng vervolgens een stylingproduct aan, zoals mousse, gel, of een stylingcrème, afhankelijk van het gewenste resultaat. Afhankelijk van jouw behoeftes en Deze producten helpen bij het creëren van de gewenste textuur en bieden de nodige hold voor je kapsel.
      • Gebruik een föhn om je haar in de gewenste stijl te brengen. Het gebruik van een hittebeschermer is hierbij essentieel om schade door de hitte te voorkomen en je haar gezond te houden.
      • Nadat je je haar hebt gestyled, gebruik je een hairspray of andere fixerende spray om je look te fixeren en pluis te verminderen. Kies een spray die past bij je haartype en de gewenste hold.
      • Gedurende de dag kun je je look bijwerken met haarlak, droogshampoo of volumepoeder door kleine aanpassingen te maken en opnieuw wat product aan te brengen

       

      Het belang van het ‘afwerken’ van je look

      De laatste stap van je haarroutine is het afwerken van je look. Wanneer je haar precies zit zoals je het wil hebben, is het tijd voor de finishing touch. Het 'afwerken' van je look met de juiste producten is net zo belangrijk als het stylen ervan. Kies voor een hairspray met een sterke, maar flexibele hold om je kapsel de hele dag op zijn plaats te houden zonder stijf aan te voelen. Spray de hairspray gelijkmatig over je haar op een afstand van ongeveer 20-30 cm en laat het drogen voordat je je look definitief afwerkt. Voor een extra glanzende look kun je ook een glansspray van Osis in je haar aanbrengen als allerlaatste stap!

       

      Dit zijn de bestsellers van Osis+

      Schwarzkopf OSiS+ Refresh Dust: OSiS+ Refresh Dust is een verfrissende droogshampoo die geschikt is voor alle haartypes, vooral voor vet haar en een vettige hoofdhuid. Deze handige droogshampoo blaast nieuw leven in je haar op de tweede dag, door overtollig vet op de hoofdhuid te absorberen. Daarnaast geeft de spray je haar extra grip en volume! 

      Schwarzkopf OSiS+ Dust It:De Dust It volumepoeder van Schwarzkopf Osis+ is een absolute must-have voor het creëren van extra volume bovenin je haar. Met deze handige poeder creëer je binnen 1 stap een langdurige volumineuze look. Daarnaast kun je de volumepoeder mega handig meenemen in je handtas, om (indien nodig) even bij te werken.

      Schwarzkopf OSiS+ Hold Session Extra Strong Hold Hairspray:Een doodgewone haarlak, maar met heel veel voordelen. De Extra Strong Hold Hairspray bevat een extra sterke hold, waardoor je haar langdurig in model blijft zitten, terwijl de haarlak ondertussen je haar beschermt tegen hitte. Deze haarlak maakt je haar niet hard en is makkelijk uit te borstelen. 

       

      Waar kan ik mijn vraag stellen over de stylingproducten van Osis+

      Heb je nog vragen over de styling producten van Osis? Of twijfel je nog ergens over? Twijfel niet en neem contact met ons op! Je kunt je vraag mailen naar [email protected], dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wil je zelf nog even verder op onderzoek uit? Check dan even de gehele Osis lijn! 

      News & updates

      Recente artikelen