• Incl.Excl.
  TAX
 • 0
  Sluiten

  Categories

  Filters
   Monday 24 February 2024

   Dé wonderolie voor je haar: rozemarijnolie

   Het welbekende TikTok fenomeen, iets wat je misschien weleens langs hebt zien komen: de rosemary oil. Met zo’n 125k TikTok video's op de hashtag #rosemaryoil, maakt deze haarolie een big entrance in de beautywereld. Volgens deze creators zou de olie je haar versterken en sneller laten groeien; iets waar iedereen naar verlangt. Is dit heaven on earth of is de werking van deze populaire olie een fabeltje? Let’s find out!

    

   Wat is Rosemary oil?

   Allereerst is het natuurlijk goed om te weten wat de olie inhoudt. Rosemary oil, in het Nederlands rozemarijnolie, is een kruidenolie voor bij het koken en voor schoonheidsbehandelingen. Rozemarijn is een plant die bomvol nutriënten en antioxidanten zit, zoals vitamine B-complex, vitamine A, vitamine C en mineralen zoals ijzer, zink, magnesium en calcium. Helemaal natural en gezond dus, maar is het ook goed voor je haar?

    

   Werkt de Rosemary haarolie écht?

   Het antwoord is: ja, deze mega bekende haarolie is worth the hype! Zo bleek uit onderzoek dat de nutriënten en antioxidanten die in rozemarijn zitten, talloze voordelen hebben op je haar. Rosemary Oil is dus een echte must-have voor in je haarroutine! Wij raden de Rosemary Oil van Umberto Giannini aan. Dit product is een unieke combinatie tussen een olie en een serum, dit betekent dat je haar wordt gevoed en tegelijkertijd beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf! 

    

   Wat doet de Rosemary Oil voor je haar?

   Naast het feit dat rozemarijn een lekker kruid is, doet het ook wonderen voor je haar. Hieronder staat een korte opsomming van de meest belangrijke voordelen:

   • Kalmerend en anti-stress effect op de hoofdhuid, wat zorgt voor minder haaruitval
   • Anti-age effect
   • Stimuleert haargroei
   • Ondersteunt de aanmaak van collageen, wat zorgt voor sterk en gezond haar
   • Beschermt het haar tegen bacteriën en zelfs tegen hoofdroos

   Geef jouw lokken met rozemarijnolie de liefde en de verzorging die het verdient!

    

   Hoe gebruik je Rozemarijnolie?

   Je kunt rozemarijnolie op meerdere manieren gebruiken. Wij raden aan om de olie twee tot drie keer per week te gebruiken, maar je kan rozemarijnolie ook dagelijks gebruiken. Hieronder hebben we voor beide manieren een stappenplan uitgewerkt:

    

   Twee tot drie keer per week:

   1. Borstel je haar totdat alle klitten weg zijn.

   2. Breng de Rosemary Oil aan op je haar en hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid gedurende drie minuten.

   Extra tip van ons: Masseer de olie nóg makkelijk in met één van onzemassageborstels (verkrijgbaar in verschillende kleuren!) 

   3. Laat twee tot vier uur inwerken. 

   4. Was je haar zoals gewoonlijk. 

    

   Dagelijks gebruik:

   1. Was je haar zoals normaal
   2. Verdeel het haar in vier secties
   3. Breng een kleine hoeveelheid van de rozemarijnolie aan op de hoofdhuid
   4. Masseer de haarolie in met een massageborstel, of je vingers, en kam het zorgvuldig door naar de uiteinden van je haar
   5. Style je haar zoals gewenst en you’re good to go!

    

   Waar kan ik terecht met mijn vragen over Rosemary Oil?

   Heb je nog twijfels over rozemarijnolie of over andere haarproducten? Wij staan voor jou klaar! Met veel expertise weten wij al jouw haar-gerelateerde vragen te beantwoorden!

   Stuur ons een mailtje naar [email protected] of bel ons tijdens kantooruren! Happy haircare!

   News & updates

   Recente artikelen

   By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »