• Incl.Excl.
    TAX
  • 0
    Sluiten

    Categories

    Filters
      Tuesday 19 May 2024

      Wat is een kleurmasker? Alles wat je moet weten over Color Fresh!

      Ben jij ook weleens toe aan een (tijdelijk) nieuwe haarkleur, maar niet aan de haarbeschadiging die het verven met zich meebrengt? Dan zijn kleurmaskers misschien wel iets voor jou! Bovendien is het essentieel om een haarmasker te gebruiken, omdat gekleurd haar extra voeding nodig heeft. Kleurmaskers zijn echte musthaves, aangezien ze je haar niet alleen intens hydrateren, maar ook een fantastische kleuropfrissing geven!

      Oftewel: een perfect excuus om je kappersbeurt nog iets langer uit te stellen. ;)

      Wordt jij even enthousiast van dit unieke verzorgingsproduct als wij? Lees dan snel verder!

       

      Welk kleurmasker past het beste bij mij?

      Er zijn mega veel merken die allemaal diverse kleurmaskers aanbieden. Daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat het ingewikkeld is om te kiezen voor een kleurmasker die perfect bij jouw lokken past. Geen zorgen, want wij weten raad! :)

      Je zal het merk Wella vast wel kennen, maar ken je ook Color Fresh? Color Fresh’s assortiment bestaat uit haarmaskers die de kleur van je haar een tijdelijke transformatie geven. Het houdt je haar gezond en laat het prachtig glanzen: alsof je lokken opnieuw tot leven komen! Daarnaast beschermt Color Fresh tegen haarbreuk tijdens het kammen. Geef je haar een prachtig en diep kleurresultaat in slechts 5 tot 20 minuten. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! Wanneer het tijd is voor een “freshen up” (of een geheel nieuw kleurtje), is het tijd voor Color Fresh!

       

      Hoe gebruik ik een kleurmasker?

      Een kleurmasker kan je op dezelfde manier gebruiken als een normaal haarmasker. Super makkelijk dus. Let’s get to it!

      Stap 1: Start met het wassen van je haar. Als je gekleurd haar hebt, raden we aan om een kleurshampoo te gebruiken.

      Stap 2: Maak het haar handdoekdroog.

      Stap 3: Draag speciale handschoenen voordat je begint met het aanbrengen vna het kleurmasker! 

      Stap 4: Breng de Wella Color Fresh Mask gelijkmatig aan op het haar en verdeel dit over de lengtes en punten. 

      Stap 5: Laat het zo’n 5 tot 20 minuten inwerken, dit is afhankelijk van hoe intensief je de kleur wilt. Hoe langer je het masker laat zitten, hoe intenser de kleur wordt. 

      Stap 6: Spoel het voorzichtig uit en geniet van prachtige kleurresultaten!

       

      Welk kleur masker is het beste voor een natuurlijke tint?

      Je kan nooit misgaan met natuurlijke haartinten. Wel is het soms fijn om weleens een color change te doen. Met Color Fresh is alles mogelijk! Ga jij liever voor een parelkleurig blonde look of is de chocolade touch meer jouw stijl? 

      Dit zijn alle natuurlijke kleur opties: 

      Kan je niet kiezen of wil je er meerdere uitproberen? Dat kan! Omdat het kleurmasker tijdelijk is én je haar niet beschadigt, kan je het zo vaak proberen als je wilt!

       

      Welk masker moet ik kiezen voor een levendige kleur?

      Het is weer helemaal trending: levendige haarkleuren. En wij zijn ook helemaal voor de gedurfde haarkleur era! Wacht daarom niet langer en ga voor Color Fresh’s levendige kleurmaskers! 

      Dit zijn de levendige kleuren opties: 

       

      Waarom zou ik kiezen voor Color Fresh?

      Wella Color Fresh is een innovatief en wonderbaarlijk haarmasker; een echte must have. Het is perfect voor het opfrissen van je kleur, maar ook ideaal voor de eerste keer dat je je haar kleurt. Het doet niet alleen dat, maar het beschermt ook nog eens je lokken tegen breuk terwijl het de kleur tot in de puntjes laat shinen. Het maakt je haar prachtig zacht en gelukkig, zonder ook maar een spoortje van schade! Met ingrediënten als avocado-olie en abrikozenpitolie worden je lokken ook nog eens gevoed en krijgen ze die mooie glans waar we allemaal van dromen. En het beste van alles? Color Fresh bevat 0% dierlijke ingrediënten en 0% siliconen!

       

      Wie kan ik vragen stellen over maskers voor gekleurd haar?

      Heb je nog meer vragen over Color Fresh of over een ander kleurmasker? Het team van Haarspullen wil je graag verder helpen! Stuur een mailtje naar [email protected] en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Heb je een dringende vraag? Bel ons dan tijdens kantooruren. Happy haircare!

      News & updates

      Recente artikelen

      Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »